USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцька міська рада не дала в оренду ділянку на Глушець. Спростування

1 Листопада 2018 16:28
Низка видань поширили інформацію про те, що Луцька міська рада надала в оренду земельну ділянку на вулиці Глушець Ользі Москвич. Однак, інформація не відповідає дійсності, адже цього питання не розглядали під час 48-ї сесії міської ради, яка відбулася вчора, 31 жовтня. Спростування опубліковане на сайті міської ради.

Згідно з Регламентом Луцької міської ради VIІ скликання, проект рішення “Про надання громадянці Москвич О.Д. на умовах оренди земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівлі зупинки громадського транспорту з продовольчим магазином на вул. Глушець, 4 (площею 0,0436 га)”, за зверненням Ольги Москвич, було підготовлено управлінням земельних ресурсів й подано для оприлюднення на офіційному сайті Луцької міської ради за 21 робочий день до чергової сесії.

Тож вищезазначений проект рішення буде внесений до порядку денного 49-ї сесії міської ради, яка відбудеться 28 листопада, і лише тоді депутати визначатимуться, чи надавати пані Москвич в оренду земельну ділянку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus