USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцька міська стоматологічна клініка припинила роботу. На COVID-19 захворів лікар

17 Липня 2020 12:26
У Луцькій міській клінічній стоматологічній поліклініці – карантин у зв’язку із інфікуванням на COVID-19 одного із медиків. Медична установа припинила свою роботу з 14 липня.

Інформацію, що надійшла Інформаційному агентству Волинські Новини з власних джерел, у власному коментарі підтвердила директор міської стоматології, що на вулиці Степана Бандери, 6, Світлана Черниш.

Зі слів медика, стоматологічну клініку закрили на дезінфекцію до 20 липня, оскільки у одного із лікарів-стоматологів виявили та лабораторно підтвердили COVID-19.

«Із вівторка наш корпус тимчасово зачинили. До сьогодні у поліклініці провели всі заходи дезінфекції. Протестували інших працівників стоматології. На щастя, результати тестів на COVID-19 в усіх від’ємні. Усі лікарі, які були у контакті з хворим, на самоізоляції. Проводимо епідеміологічне розслідування про причину хвороби у медика, оскільки, враховуючи форму та спецодяг, у якому працюють наші лікарі, ймовірність зараження від пацієнта дуже і дуже мала», - пояснила Світлана Черниш.

Водночас,вона зазначила, що з 20 липня стоматологія працюватиме у звичному режимі.

«Кабінет лікаря, у якого виявили COVID-19, зачинений. Решту стоматологів працюватимуть у звичайному режимі, оскільки результати тестів в усіх від’ємні», - наголосила медик.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Брехня Показати IP 17 Липня 2020 15:21
Спецодяг...Бачили Ваш спецодяг Вдягнули декілька раз на камеру, а так приймали як завжди
Пацієнт до Брехня Показати IP 17 Липня 2020 16:05
Так отож. Це захист лікаря в першу чергу має бути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus