USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Луцька міськрада продає землю дорожче, ніж у Рівному

7 Лютого 2018 10:23
Від продажу землі в 2017 році казна Луцька отримала 6,8 мільйона гривень. В міській раді зауважили, що продають землю за вищою ціною, ніж у місті Рівне.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 7 лютого.

Член виконкому Михайло Щур зауважив, що торік продали близько 2 гектарів землі в середньому по вартості 2,2 тисячі гривень за сотку. Він поцікавився, чи це добре.

Із цього приводу заступник начальника управління земельних ресурсів Луцької міської ради Тетяна Лихограй доповіла, що до прикладу в Рівному продають за нижчою ціною.

«Ми цікавимося вартістю продажу земель у подібних містах. У Рівному продажі під об’єктами нерухомого майна значно нижчі ніж у нас і вони здивовані, що ми за такою високою ціною продаємо (500-700 гривень вартість квадратного метру). Щодо продажу з торгів, то були три земельні ділянки в районі вулиці Карбишева, де промислова зона і одну на Драгоманова, де теж вартість квадратного метру пристойна», - інформувала посадовець.

Також на виконкомі повідомили, то бюджет Луцька торік вдалося перевиконати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
aNAT Показати IP 7 Лютого 2018 12:05
Цікаво було б отримати перелік проданих обєктів....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus