USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькі муніципали просять два мільйони на демонтаж незаконних МАФів у 2020 році

18 Листопада 2019 12:30
Нову програму впорядкування малих архітектурних форм, тимчасових споруд, металевих та дерев’яних конструкцій просять підтримати депутатів міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міськради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження 18 листопада.

Програму впорядкування малих архітектурних форм, тимчасових споруд, металевих та дерев’яних конструкцій в Луцькій міській територіальній громаді на 2020 рік презентувала директор департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська. З її слів, такі програми затверджують щороку вже чотири роки поспіль. Йдеться про два мільйони гривень на знесення усіх незаконних споруд на території міста: сараїв, гаражів, кіосків, парканів і будь-яких об’єктів, що встановлені незаконно. Сума зменшується, оскільки минулого року на програму передбачали 2,2 мільйона. Цього року демонтували багато дерев’яних сараїв, від яких очистили мікрорайон цукрового заводу. Демонтовували «прогнилі розвалюхи», які стоять вже протягом 20-30 років.

Під час останнього засідання виконкому виник конфлікт між посадовцем департаменту та членом виконавчого комітету і проект програми не підтримали. Як пояснила Юлія Сиротинська, конфлікт виник через некомпетентність члена виконкому та те, що його особисто двічі штрафували муніципали.

Члени комісії рекомендували підтримати проект програми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
127 Показати IP 18 Листопада 2019 15:20
Хлам, которым занимаются муниципалы 2 млн. не стоит.
2 Показати IP 18 Листопада 2019 15:28
Що, бульдозерів не залишилось ?
Лучанин Показати IP 18 Листопада 2019 16:21
Треба муніципалів перевести на самоокупність!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus