USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Луцькі патрульні повернули додому бабусю, яка забула, де живе

18 Січня 2020 19:28
Патрульні у Луцьку повернули додому жінку поважного віку, у якої трапляються проблеми з пам'яттю. Жінка не вперше пішла з дому і забула, де живе. Цього разу про пенсіонерку, яка не орієнтується в просторі, повідомив поліцію працівник охорони одного з супермаркетів у Луцьку, інформує пресслужба патрульної поліції області.

Патрульним повідомили, що жінка приблизно 80-річного віку не може назватись і не пригадує, де живе.

Патрульні поспілкувались з бабусею, однак та нічого не пам’ятала: ні імені, ні адреси, ні як сюди потрапила. Однак згодом знайшла квитанцію з поштового відділення, за якою патрульні знайшли її можливу адресу.

Жінку привезли на вулицю Озерецьку, як виявилось, таки додому, бо тут її вже шукали сусіди. Люди повідомили, що пенсіонерка проживає сама і бувають випадки, що ось так зникає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus