USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцькі прикордонники припинили переміщення безпілотником 500 пачок контрабандних цигарок

13 Квітня 2021 17:21
До Польщі та із Білорусі хотіли переправити контрабандні цигарки.

Про це повідомляє пресслужба Луцького прикордонного загону.

Переправити контрабандний товар зловмисники збиралися безпілотником та за допомогою спеціальної конструкції. Однак охоронці кордону викрили задуми правопорушників.

Зокрема близько опівночі військовослужбовці відділу «Рівне», реалізовуючи оперативну інформацію, виявили в прикордонні безпілотний літальний апарат. Поряд знаходився пакунок з 500 пачками сигарет, підготовлених до переправлення на суміжну сторону.

Викрив контрабандну оборудку й прикордонний наряд відділу «Млинове» під час патрулювання українсько-білоруської ділянки. Ділки за допомогою спеціально виготовленої конструкції уже встигли перемістити в Україну 2 тисячі пачок сигарет білоруського виробництва, які прикордонники знайшли поблизу держрубежу.

На даний час тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до протиправної діяльності. Тютюнові вироби буде передано працівникам ДФС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus