USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцькі прикордонники виявили у лісі сховок з контрабандними ліками з Білорусі та РФ

23 Квітня 2021 11:29
Поблизу українсько-білоруського кордону співробітники Луцького загону знайшли сховок з ліками різних найменувань.

Про це йдеться на сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон у Фейсбуці.

Військовослужбовці відділу «Млинове», реалізовуючи оперативну інформацію щодо можливого незаконного переміщення ліків із Білорусі, виявили у лісосмузі сховок. Пакунки з лікарськими засобами, виробництва Білорусі та РФ, правопорушники приховали під гіллям. Вочевидь контрабандисти незаконно перемістили товар на територію України, проте не встигли його забрати зі сховку.

Виявлені медпрепарати прикордонники встановленим порядком передадуть співробітникам ДФС. За попередньою оцінкою вартість товару складає близько 350 тисяч гривень.

Наразі тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до незаконної оборудки.

Нагадаємо, на Волині також викрили осіб, які здійснювали реалізацію незареєстрованих в Україні медичних препаратів іноземного виробництва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Квітня 2021 11:49
Человеческой жестокости пост (18+) Волынские пограничники жестко поиздевались над косулей и устроили ей "допрос". На видео видно, как два погранца наступили на шею и туловище животного, не давая ему двигаться и вообще сопротивляться. Под крики животного один из "героев" видео приставил к голове косули оружие с криками "лежать, на*уй, лежать, стрелять будем". На видео отреагировали в Луцкой пограничной службе. Оказывается, происходящее на видео датировано осенью прошлого года. На видео - два срочника. Сейчас по факту проводится служебное расследование.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus