USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі студенти зібрали цілий зал поціновувачів музики

16 Травня 2017 13:45

У Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбувся творчий звіт студентів та викладачів Волинського обласного державного училища культури та мистецтв імені Ігоря Стравінського. Святкова зала зібрала величезну кількість поціновувачів музики і танцю, інформує Відділ інформаційної роботи міської ради. 

 Захід відвідали секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук, перший заступник голови обласної ради Олександр Пирожик, заступник міського голови Григорій Пустовіт, директор департаменту культури міської ради Тетяна Гнатів.

З перших хвилин концерту гості поринули у свято музики, танцю та мистецтва. Талановиті молоді музиканти зачаровували майстерною грою на різноманітних музичних інструментах та запальними хореографічними композиціями. Порадували слухачів, виконуючи твори української та світової класики.

Щороку талановиті студенти училища представляють свій навчальний заклад на Всеукраїнських та Міжнародних фестивалях. Художні колективи Волинського обласного державного училища культури та мистецтв добре відомі у мистецькому середовищі не лише на території України, а й за її межами.

   З вітальним словом до присутніх звернувся секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук. Він подякував усім, хто долучився до організації чудового музичного вечора. “Сьогодні свято високого мистецтва. Ці юні артисти достойні найкращих українських сцен. Сьогодні ми ще раз переконалися, яка у нас талановита студентська молодь. Я переконаний, що у майбутньому ці люди стануть справжніми професіоналами та передаватимуть неповторність української культури наступним поколінням. А їхні виступи сьогодні — це високий клас. Браво!” - сказав він.   До привітань долучився перший заступник голови Волинської обласної ради Олександр Пирожик. “Приємно, що у цьому закладі навчаються такі здібні студенти. Дякую усім викладачам, які щодня допомагають їм розкрити свій потенціал. Допоки в Україні є заклади, які навчають прекрасному та примножують українське мистецтво, українська культура процвітатиме”, - наголосив він. 

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus