USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Юні лучани дивували своїми талантами

25 Березня 2018 09:00
У Палаці культури 24 березня відбувся звітний концерт учнів та викладачів Луцької дитячої музичної школи №3. Святкова зала зібрала величезну кількість гостей, серед яких - батьки та друзі вихованців закладу та поціновувачі музичного мистецтва.

Про це інформують на сайті Луцької міськради.

Традиційно на початку весни Луцька музична школа №3 підводить підсумки річної роботи, вкотре засвідчуючи надзвичайний талант та високу виконавчу майстерність своїх учнів, а також високий професіоналізм педагогів.

Захід відвідали радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту культури міської ради Тетяна Гнатів, голова постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови Майя Шостак.

Учасники концерту подарували глядачам неповторне свято весни та чудової музики. Юні таланти та їх досвідчені наставники віртуозно виконували всесвітньо відомі твори музичної класики та українські пісні. Кожен виступ супроводжувався бурхливими оплесками та приємними емоціями глядачів.

Після завершення концертної програми з вітальним словом до присутніх звернувся радник міського голови Ігор Поліщук. Передусім він подякував педагогам закладу за щоденну роботу із талановитими дітьми, яка приносить чудові результати, а також батькам, які підтримують прагнення дітей займатися музикою.

«Дякую усім, хто взяв участь в організації музичного свята. Викладачі закладу - це справжні професіонали, які працюючи з дітьми вкладають у них частинку душі, розкривають їхні таланти. Завдання міської ради - створювати комфортні умови для навчання дітей та роботи викладачів. Ми знаємо, що у школі є певні проблеми, зокрема нестача місця для занять. Тому було прийняте рішення про добудову нового корпусу школи. На ці потреби у міському бюджеті передбачені кошти у сумі 2, 5 млн грн. Тому наступний рік школа зустрічатиме з новим концертним залом та новими аудиторіями»,- зазначив Ігор Поліщук.

Також Ігор Поліщук вручив Подяку міського голови учасникам колективу народної музики «Волиняни» Луцької музичної школи №3 з нагоди 20-річчя колективу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus