USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцькій міськраді передали ділянку під будівництво

20 Жовтня 2021 20:39
Депутати Волинської облради передали Луцьку земельну ділянку на вулиці Залізній.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання позачергової облради.

Йдеться про земельну ділянку площею 0,1775 га (кадастровий номер: 0710100000:21:029:0040), розташовану на вулиці Залізній, 33. Досі вона перебувала у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Волинської області.

Цільове призначення земельної ділянки - для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку. До слова, до 2017 року її цільове призначення було «для обслуговування адміністративних та господарських споруд».

Як повідомив у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності виконавчого апарату обласної ради Михайло Імберовський, передають ділянку без будь-яких умов.

«Ця ділянка передається для того, щоб місто розбудовувалося і розвивалось», – зазначив він.

Свого часу тут розташовувалась аварійна будівля рятувальної станції, яку згодом знесли.

Як йдеться у листі за підписом заступниці Луцького міського голови Ірини Чебелюк на адресу голови облради, у місті відсутня достатня кількість вільних земельних ділянок, що значно ускладнює залучення інвестицій в економіку міста. Згадана ділянка не обтяжена речовими правами третіх осіб. Тож міська рада звернулася з проханням передати ділянку у власність Луцької громади.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 20 Жовтня 2021 20:54
Так тут передавай не передавай, а толку то з того ! Місто ж наклало мораторій на нове будівництво ! Всеодно не зможуть освоїти !
Анонім Показати IP 20 Жовтня 2021 21:14
Місто дорозбудовувалось до того,що в ньому стало некомфортно жити - забагато авто і вихлопних газів в центрі і спальних районах як для такого невеликого міста
Дідо до Анонім Показати IP 20 Жовтня 2021 21:29
продай своє авто, а то я не маю де запаркувати свій запорожець

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus