USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцького депутата УКРОПу відзначили з нагоди Дня волонтера

5 Грудня 2017 21:22
В Міжнародний день волонтера депутат Луцької міської ради, засновник і керівник громадської організації «Волонтерський центр «Серце патріота» Сергій Балицький отримав подяку від голови політичної ради партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Тараса Батенка.

Про це повідомляє прес-служба Волинського УКРОПу.

Відомого на Волині волонтера нагороджував голова Волинської обласної регіональної парторганізації політичної партії «УКРОП», голова фракції «УКРОП» у Волинській обласній раді Вячеслав Рубльов. Крім того, Сергій Балицький отримав книжку Василя Шкляра «Троща» з особистим підписом автора.

«Волонтери центру «Серце патріота» здійснили більше 150 поїздок в зону АТО. Вони перевезли сотні тон допомоги для солдатів. Сергій Балицький особисто доставляв вантажі хлопцям, які боронять східні рубежі нашої держави. Та підтримка, яку він надавав і продовжує надавати нашим бійцям неоціненна. Кожного разу Сергій Івнович, ризикуючи своїм життям, привозить солдатам те, чого вони найбільше потребують», – наголошує Вячеслав Рубльов.


«Це надзвичайно приємно отримати таку подяку. Адже «УКРОП» це та політична партія, яка об’єднала волонтерів, бійців та справжніх патріотів України. Ця подяка належить не тільки мені, але усім тим, хто допомагає нам формувати кожного разу вантажі на схід, – каже Сергій Балицький. – Приємно, коли нас, волонтерів, впізнають хлопці, яким ми привозили допомогу ще в 2015 році. Нещодавно був випадок, коли ми поверталися із зони АТО, зупинилися на автозаправній станції і до мене підійшов чоловік. Він пригадав нашу громадську організацію – каже, що впізнав нас по жовтим бусам. Найголовніше для волонтерів – це знати, що наша праця не марна і приносить користь».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus