USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцькому тигреняті Тріші уже 3 місяці. Фоторепортаж

2 Серпня 2018 16:54
Із маленького смугастика, якого відмовилася доглядати мама, Тріша вже виросла у величенького котика. Завдяки піклуванню працівників Луцького зоопарку та волонтерів, тигреня успішно розвивається, знайшло нову подругу та розтопило серця своїх батьків, адже знову повернулося до них у вольєр.

Три місяці сьогодні святкує Тріша. Свій ранок вона розпочинає з полювання, а вже побачивши подругу дитинства песика Дору, - із нею береться за забави.
Нагадаємо, народилося тигреня 2 травня й батьки від нього відмовилися. Відтак, уперше в історії Луцького зоопарку взялися виходжувати таку тваринку, а це - спеціальний догляд, харчування, масажі.

За три місяці з кілограмової малечі Тріша виросла майже до 11 кілограмів й показує характер справжнього хижака.

Розповідає про смугастеньку директор зоопарку Людмила Денисенко.

«Сьогодні нашій іменинниці 3 місяці. У нас є значні зміни, адже останні два тижні вона проводить зі своїми батьками в облаштованому вольєрі. Інтерес до неї проявляє тато Тамерлан, мама не дуже. Є у нас доглядачі, які досі допомагають. На щастя, пляшечку з молоком вже відкинули, вона п’є його з тарілки. Також у раціоні Тріши є м’ясо, півкілограма на день і стільки ж по вазі рибного філе чи морської риби.

Наша киця вже активно проявляє себе, як хижак, тому її прогулянки територією стали небезпечними для відвідувачів. Її ми випускаємо, коли зоопарк зачинений чи із самого ранку з її подружкою Дорою. Дорі, до речі, вчора було 5 місяців. Приємно, що Тріша знайшла собі подругу, видно, що граючись вони не проявляють агресії один до одного.

Наш хижак зараз швидко росте, щоденно набирає десь 200 грамів, ми маємо вже 10,5 кг. Характер Тріши видно одразу, адже коли вона виходить гуляти, то одразу береться за полювання, особливо полюбляє квітники чи ялинки, в них ховається. І хода в неї стала впевнена, поважна - тигряча», - каже Людмила.
Підготував журналіст Вадим Панафідін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Andrew Показати IP 2 Серпня 2018 20:21
Гарна киця! Здоров'ячка їй і гарного настрою.
Ксюша Показати IP 2 Серпня 2018 20:29
Гарна киця!!!! А працівникам зоопарку здоров"я та терпння її виростити
Носатий дядько Показати IP 2 Серпня 2018 21:13
"Тріша" - це такий зменшувальний кацапізм від Тріфон? Щось на кшталт Аріша, Ксюша, Нікіша, Параша (радость наша)? Ментальне рабство процвітає серед хохлуїв.
Кех до Носатий дядько Показати IP 3 Серпня 2018 10:04
Ліки забув прийняти?
Глен до Носатий дядько Показати IP 3 Серпня 2018 14:47
До уваги того, кого покусав Тягнибок і йому всюди маряться москалі:) Дане ім'я є поширеним англійським жіночим, похідним від Патріція. Інтернет в поміч, бо в голові у вас, шановний, параша суцільна.
Нініні до Глен Показати IP 4 Серпня 2018 17:27
В нього не каша в голові, в нього така робота с**ти і провокувати. Це хтось з наших кононовичів.
Люди до Носатий дядько Показати IP 4 Серпня 2018 17:25
ЦЕ ЧУДИЛО АНАТОЛЬ ПЕРЕЛОГІНИВСЯ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus