USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Луцькому управлінню освіти не виділили 300 тисяч на поточні ремонти

15 Травня 2020 15:42
Депутати міськради не підтримали пропозицію колеги виділити з резервного фонду 300 тисяч гривень на управління освіти, зокрема на поточні ремонти закладів дошкільної освіти. Обранці громади прийняли таке рішення у зв’язку із тим, що в кошторисі управління освіти є більш ніж 1 мільйон коштів, які можна перерозподілити на поточні ремонти.

Про це стало відомо під час дистанційного пленарного засідання позачергової 79-ї сесії міської ради сьогодні, 15 травня.

Зокрема, депутат Олександр Кравченко звернувся до колег із пропозицією проголосувати «за» виділення 300 тисяч гривень з резервного фонду на поточні ремонти освітніх закладів під час обговорення проекту рішення щодо звернення до Кабінету Міністрів України щодо відновлення роботи громадського транспорту та закладів дошкільної освіти.

«Під час засідання бюджетної комісії ми говорили про те, що 887 тисяч гривень передбачаємо повернути в резервний фонд, тому пропоную взяти із цієї суми 300 тисяч на поточні ремонти закладів освіти. Я розумію, що цього буде мало, але покриються хоч якісь витрати», – зазначив обранець громади.

На це депутат Тарас Шляхтич відповів, що у межах обговорення вищезгаданого питання під час засіданні бюджетної комісії, депутати разом із директоркою департаменту фінансів Луцької міської ради Лілією Єловою, прийшли до висновку, що в кошторисі управління освіти є більш ніж 1 мільйон коштів, які можна перерозподілити на поточні ремонти.

«Тому з цієї причини ми вирішили цю пропозицію під час комісії не підтримувати. Бо управління освіти може перерозподілити ці кошти самостійно», – пояснив він.

У результаті, 12 депутатів підтримали пропозицію Олександра Кравчека, а 16 – утримались від голосування.

Отже, рішення не прийнято.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ВОВК Показати IP 15 Травня 2020 17:46
Які там поточні ремонти ? Коронавірус гуляє по країні а ви про якісь там ремонти мрієте :) Денег нет но вы держитесь!
Ага Показати IP 15 Травня 2020 17:53
А що ви хотіли, все і зразу? Поки получайте з/п 4 тис.$, а потім і остальне дадуть.
Івін Показати IP 17 Травня 2020 00:16
Головне - Муніципальну варту профінансувати в повному обсязі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus