USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцькрада й ВНУ помірялися силами на спортмайданчику

8 Квітня 2021 15:53
Цього тижня в Луцьку відбувається чимало заходів, приурочених до Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру. Один з таких – товариський футбольний матч, у якому зіграли команда Луцької міської ради та збірна ректора Волинського національного університету імені Лесі Українки.

На спортивному майданчику друзі по життю перетворилися на запеклих суперників, повідомляє телеканал «Аверс».

Перший тайм поєдинку завершився на користь освітян: їм вдалося закинути три м’ячі у ворота суперника, пропустивши лише один у свої. А вже на початку другого тайму господарі майданчика додали ще одне очко до свого активу. Відповідь від футболістів Луцької міської ради не забарилася.

Гра стала більш напруженою. Друга частина матчу була результативнішою гравців з міської ради. З-поміж численних атак успішними стали три.

Утім перемога таки дісталася команді ректора ВНУ, яка виграла з рахунком 5:4.

Спеціального відбору не робили, зізнається Анатолій Цьось. Запросили в команду всіх охочих.

«Брали участь декани, начальники відділів та всі, хто мав час і бажання. Охочих було багато, ми часто міняли склад. Головне, що всі отримали позитивні емоції», – додав ректор ВНУ.
Збірна Луцькради впиралася до останнього, утім навіть заміни не допомогли вирвати перемогу. Але загалом грою всі лишилися задоволені, адже вона стала хорошою нагодою зібратися та випробувати власні сили.

«Коли почали програвати, захотілося відігратися, – каже директор ДЮСШ №3 м. Луцька Геннадій Боровський. – Суперники достойні, видно, що час до часу збираються і тренуються, є взаємодія в команді».

Неофіційний приз глядацьких симпатій заслужено отримав воротар команди ВНУ – декан факультету культури та мистецтв Віталій Охманюк.

«Ми не професійні спортсмени. У нашій команді є математики, географи, я – музикант, – розповів він. – Та нас об’єднав футбол. Ми тренуємося тут вечорами по вівторках та четвергах».

Цей товариський матч став яскравим прикладом того, як організатори спортивних заходів, викладачі пропагують здоровий спосіб життя та активне дозвілля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пеналь Показати IP 8 Квітня 2021 17:11
Ото читаю і диву дивуюсь - матч то ніби футбольний, а три м'ячі освітянам вдалось ЗАКИНУТИ ! То в шо вони грали ? Такий хокей нам не тра !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus