USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Луцькспецкомунтранс» хоче списати сміттєвоз, якому 11 років

26 Жовтня 2018 12:52
Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство «Луцькспецкомунтранс» планує списати сміттєзбиральний автомобіль, якому всього лиш 11 років, через його аварійний стан.

По це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

Як зауважив директор «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич, попри відносно недовгий час експлуатації автомобіль перебуває в катастрофічному стані і фактично непридатний до виконання завдань підприємства.

«Є автомобілі, які в нас перебувають на балансі і відслужили 28-30 років в агресивному середовищі. Вони в кращому стані, як автомобіль, якому 11 років. В двигуні лопнув колінвал, майже всі шестерні коробки потребують заміни, а про кабіну немає що говорити… Кузов, в якому перевозили сміття, практично повністю згнив», - зазначив Валерій Кузьмич.

Разом з тим, директор зазначив, що автомобіль навіть після ремонту не використовуватиметься підприємством, оскільки об’єм сміття який він може перевозити дуже малий.

Рекомендувала автомобіль до списання і комісія, яка була створена на підприємстві і робила експертний висновок. Експерти зауважили, що основні складові автомобіля потребують або ремонту, або списання. Ремонтні роботи проводити економічно недоцільно, оскільки їхня вартість буде вартувати майже стільки, як новий автомобіль.

Для огляду і ознайомлення представили членам комісії фотографії автомобіля.

Отож, комісія рекомендувала підтримати проект рішення під час сесії Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
WV Показати IP 26 Жовтня 2018 12:59
Чому у статті демонстративне фото? Якщо згадано про існування дійсних фото, то чому ж їх не розмістили?
Ноунейм Показати IP 26 Жовтня 2018 13:01
Шо ж то за корч такий, хтось вкурсі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus