USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьку не вистачає грошей на медицину та освіту

10 Липня 2018 10:51
Нестача освітньої та медичної субвенцій на заробітну плату працівникам у Луцьку становить 45 мільйонів гривень.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцькій міській раді 10 липня.

Як повідомила директорка департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, аби вирішити цю проблему, необхідно внести зміни до держбюджету щодо виділення необхідних коштів на дофінансування.

«Також проблемним є питання забезпечення хворих із цукровим діабетом інсуліном. Виділених коштів не вистачає. На забезпечення лікування хворих на цукровий діабет додатково необхідно 2,2 мільйона гривень», – сказала Лілія Єлова.

Окрім того, на підвищення зарплати педагогам необхідно понад 4 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 10 Липня 2018 11:34
І просто цікаво. Нова українська школа. Стільки мови. Як при такому фінансуванні у кожен перший клас мають купити електонну дошку за 130 тис грн не рахуючи планшетів учням і іншої уже "мелочовкі".
КЕТ Показати IP 10 Липня 2018 11:48
Зате є кошти будувати суди, витрачати на це захмарні суми. Не шанує держава лікарів. Так вам і треба, лікуйтесь у злиденних лікарів, в обшарпаних лікарнях.
Мама Показати IP 10 Липня 2018 13:04
А ви познімайте з бібліотекарів і закрийте половину бібліотек. Вчителям і медикам не вистачає, а потрібно лікувати людей, бо смертність перевищила уже давно поріг народжуваності, а вчителям вчити діток.А в бібліотеки ніхто не ходить, сидять по 100 чоловік, одержуючи по 6-15 тисяч зарплати за те,що кожен день домальовують по сотні відвідувачів і видають тисячі книжок, яких ніхто не бере. Поцікавтесь і перевірте відвідуваність бібліотек, там тільки мухи літають , а бібліотекарі, пишуть курсові і дипломні,здираючи по 1000 грн на робочих місцях - це юнацька бібліотека в коридорі сидять такі грамотні.Уявляєте,як заробляють, хай ідуть грамотні, на німецький завод і зароблять по 10 тисяч, важкою працею.Утримуємо трутнів за свої податки.Чого досі ніхто не цікавиться бібліотеками, їх обліком платних послуг, які пишуть на бумажках та виписують на якихось клаптиках паперу суму, а гардеробщиця записує на бумажку та ще й заставляє писати самим свою фамілію, а вона суму малює ,яку хоче.А далі ці бумажки, дирекція забирає куди хоче і як хоче.Це,що за строгий облік грошей в бюджетних організаціях, де повинні всі кошти йти тільки по розхідних касових ордерах,виданих банками.Отак живуть бібліотеки, ніхто їх не перевіряє і ніхто не контролює, а вони транжирать бюджені кошти, як усі, а вони що гірші директорам треба квартири купити,діток забезпечити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus