USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Луцькводоканал» хоче збудувати спорткомплекс з відкритим стадіоном

29 Грудня 2020 10:58
Комунальне підприємство «Луцькводоканал» планує облагородити територію навколо стадіону на вулиці Теремнівській, а сам стадіон хочуть реконструювати із залученням меценатських коштів.

Про це стало відомо під час засідання позачергової третьої сесії Луцької міської ради 29 грудня.

Так, депутати розглянули проект рішення про надання КП «Луцькводоканал» в постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування спортивного комплексу на вул. Теремнівській, 40г. В процесі розгляду депутати поцікавилися, чи має підприємство кошти на такі цілі і що саме тут хочуть збудувати.

Директор підприємства Віктор Гуменюк повідомив, що на згаданій території був свого часу відкритий стадіон, але згодом він став захаращений. Він зазначив, що наразі є можливість створити цільовий фонд для залучення спонсорських коштів на будівництво спорткомплексу. Зокрема, там пропонують збудувати відкритий стадіон з трибунами і роздягальнею, який би відповідам усім вимогам.

«На комунальному підприємстві діє своя футбольна команда, яка брала участь в чемпіонатах. Ми вбачаємо можливість відновлення цього футбольного поля, в тому числі через цільові фонди, щоб залучити спонсорів, бізнесменів, громадян і відновити цей стадіон. Ці інструменти ми вже використовували і свого часу створили цільовий екологічний фонд, щоб залучати бізнес і меценатів до екологічних проектів в Луцьку. Є передпроектні пропозиції, відповідно до яких тут має бути футбольне поле, що відповідає вимогам УЄФА, з роздягальнею і трибунами. Поле має бути відкрите і покриття не штучне, а має бути трава з поливом», - повідомив він.

Директора підприємства також запитали, чи не з’явиться з часом на цій території чергова багатоповерхівка, та Віктор Гуменюк запевнив, що ділянку передають з чітким цільовим призначеням.

Обговоривши, депутати 38 голосами «за» проект рішення підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 29 Грудня 2020 11:24
Підприємство, яке постійно жаліється на брак коштів і тому постійно піднімає ціни на свої послуги раптом ще щось починає будувати. А гроші звідки? Чи не з гранта, який дають на боротьбу із смородом? І чого треба їхати аж в Теремно, що біля "Луцькводоканалу" все благоустроєно? Підозріла двіжухв.
Опакандомстайл до Анонім Показати IP 29 Грудня 2020 14:07
Вислали одиноким пенсіонерам , які немають лічильників, під новий рік платіжки по 3000 грн і вже є добрий грант на стадіон , потім стадіон переведуть під будівництво будинку і знову непоганий грант! Скиньтеся ще на форму їхнього футбольного клубу Луцькгазмяс чи як
Він Показати IP 29 Грудня 2020 11:28
Підприємство в боргах і будуть утримувати стадіон?Украіна!!!
Волиняка Показати IP 29 Грудня 2020 11:55
Що стадіонів мало чи гроші нема куди приткнути? Труби краще міняйте і систему водопостачання модернізуйте а стадіони й без водоканалу є кому будувати. "Спортсмени" довбані! :)
Василь Показати IP 29 Грудня 2020 12:47
А чим Луцьктепло ,Волиньгаз,обленерго гірші?Їм також по стадіону,щоб приймати чемпіонати УЄФА.Дивись,луцька команда і виграє кубок світу!!!!!
777 Показати IP 29 Грудня 2020 13:15
Водой и канализацией уже займитесь наконец. Или на строительстве стадиона можно больше с.......ть?
Павлик Морозов до по Показати IP 29 Грудня 2020 13:32
Які прекрасні коментарі, який сарказм. Ми, йдемо до ЄС або у Америку, чи не йдемо. Впринципі можливо ці попередні читачі по-своєму праві, але бачу ми українці готові один одного загризти, як ті голодні звірі. Одним словом дожились до ручки.
777 до Павлик Морозов до по Показати IP 29 Грудня 2020 15:31
ВЫ в принципе можете идти куда хотите.но каждое ведомство должно прежде всего заниматься своим делом. Вот когда там все будет на пятерочку.может за свои деньги построить хоть мост на луну.
Анонім до 777 Показати IP 30 Грудня 2020 09:25
Так в тому то й фішка, що гроші не їхні - а наші. Гроші всіх лучан.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus