USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку напрацюють новий механізм роботи КП «Ласка»

7 Квітня 2017 08:15
Комунальне підприємство «Ласка», яке піклується про безпритульних тварин у Луцьку, виконує чимало потрібної для міста роботи і є важливим для обласного центру. Втім, ефективність підприємства низька, і від цього страждають чотирилапі й створюються незручності лучанам. Вже після Великодня громадськість, волонтерів та ветеринарів зберуть за круглим столом, щоб вибудувати механізм ефективного функціонування цього закладу.

Про це йшлося під час передачі «Відкрите місто» в прямому ефірі на телеканалі «Нова Волинь» за участю виконувача повноважень Луцького міського голови Ігоря Поліщука 5-го квітня.

«Ласка» проводить велику роботу, але навколо цього підприємства є багато проблем. Про це неодноразово говорили громадські активісти, волонтери. З цього приводу я розмовляв із керівником КП «Ласка» Даною Новарчук. Чи ефективний вона керівник – поки сказати не можу. Втім, цей заклад має працювати так, щоб тварини там не хворіли, не зникали, не були голодними. Тому після Великодня відбудеться круглий стіл. На нього запрошую усіх, хто має знання в цій галузі, громадські організації, волонетрів і просто небайдужих лучан, яким ця проблема болить. На ньому ми збиратимемо пропозиції, як далі ефективно діяти», - пояснив Поліщук.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ЛУЧАНОК ЗАЯВИЛИ В ПОЛІЦІЮ ЗА ВИКРАДЕННЯ ТРУПУ СОБАКИ З КП «ЛАСКА»

Нагадаємо, на підприємстві КП «Ласка» є чималі проблеми зі здоров'ям у тварин, фінансами, годівлею чотирилапих та їхніми смертями. Так, лучанка взяла з «Ласки» кішку, яка вже не перший місяць там жила. Згодом виявилося, що пухнаста – кітна та ще й має глисти. Документів на тварину також, переконує вона, ніхто не видавав. Щодо фінансової діяльності, то лучанам не представили звіт щодо облікову благодійних коштів, внесків та плати за стерилізацію. Також волонтери бідкаються, що тварини безслідно зникають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Бджолп Показати IP 7 Квітня 2017 20:26
Надіємось, що у ласці наведуть-таки порядок!
Волонтери Показати IP 7 Квітня 2017 20:27
Обов'язково будемо! Відкриєм всю правду про брехню Дани
Анна Показати IP 10 Квітня 2017 12:54
https://www.facebook.com/groups/409585149433934/ вся правда про КП Ласка
Муська Показати IP 24 Квітня 2017 19:43
Ла ла ла.. розігнались наші волонтери...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus