USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

До 2017 року луцьким забудовникам дозволяли підключати зливову каналізацію до фекальної

26 Червня 2019 11:28
Через те, що попереднє керівництво міста дозволяло забудовникам економити мільйони на підключенні каналізації, тепер потерпають лучани.

Про це йшлося під час пленарного засідання 58-ї сесії Луцької міськради 26 червня.

Зі слів радника Луцького міського голови Ігоря Поліщука, до 2017 року керівництво міста надавало забудовникам дозволи на врізання зливової каналізації до мереж загальної фекальної каналізації.

Зливова каналізація на поверхні землі закрита лише решітками, тож під час перепаду атмосферного тиску нестерпний запах фекальної каналізації піднімається нагору. Керівництво міськради тоді давало вказівку дозволяти забудовникам таким чином економити мільйони, а зараз лучани від цього потерпають.



Виходом є встановлення гідрозатворів, щоб запахи не потрапляли в атмосферне повітря.

Торік радник міського голови звертався до одного з забудовників з проханням встановити такі гідрозатвори, однак той не виконав обіцянки. Питання обіцяють винести на розгляд виконкому. Йдеться, зокрема, про «Луцьксантехмонтаж №536» - у новобудовах на вулиці Арцеулова зливова каналізація була під’єднана саме таким чином.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
укр Показати IP 26 Червня 2019 12:10
фекальну до зливовоі грамотеи
Наталка Показати IP 29 Червня 2019 22:48
чому не подають позов до тих осіб з кола попереднього керівництва міста, які дозволили забудовникам економити мільйони на підключенні каналізації??? Вони, що померли???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus