USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьким школярам пояснили, як поводитися з бомбами. ФОТО

13 Вересня 2012 15:49
МНС-ки навчали школярів, як правильно поводитися в надзвичайних ситуаціях, та розповіли про особливості своєї роботи.

Про це повідомили у прес-службі ТУ МНС в області.

Всеукраїнська громадська акція «Запобігти. Врятувати. Допомогти» відбулась учора, 12 вересня, у луцькій загальноосвітній школі-інтернаті. Головне завдання заходу ‒ навчити школярів правильному поводженню у надзвичайних ситуаціях. Разом із тим рятувальники розповіли учням про особливості своєї професії.

Зустріч розпочалася з роз’яснень про те, як безпечно поводитись у разі, коли під час прогулянки до лісу хтось знайшов боєприпаси часів війни. Крім того, фахівці пояснили, як уникати пожеж у побуті, нагадали їм правила безпеки при користуванні газовими та електропобутовими приладами.

Також на дітей чекали рухливі ігри та заняття з психологом Наталією Водько.

Діти мали можливість на власні очі побачити пожежно-рятувальну техніку та спеціальне обладнання, яке рятувальники використовують у своїй повсякденній роботі. Найбільший інтерес у малечі викликав автомобіль першої допомоги – АПД-2. Машина оснащена гідравлічним та пневмоінструментом, спеціальними засобами зв’язку та освітлення. Усі охочі спробували себе у ролі рятувальників – приміряли на себе одяг МНС-ників, гасили умовне загорання, а спеціальним аварійно-рятувальним інструментом намагалися розрізати металеві предмети.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
зaгрeб Показати IP 13 Вересня 2012 15:53
Подготовка к народному ополчению?
читач до зaгрeб Показати IP 13 Вересня 2012 18:10
ну і заголовки ви даєте! "молодци"
Совість Волині Показати IP 14 Вересня 2012 16:31
Угу, геть Черненко з України!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus