USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Луцький ліцей №27 завершив перший навчальний рік. Фоторепортаж

25 Травня 2019 11:54
Прагнення миру та відзнаки для обдарованих учнів: вперше зворушливе свято останнього дзвоника відзначили у стінах відкритого торік у 55-му мікрорайоні міста навчального закладу – Луцького ліцею № 27.

«Я іду крізь роки за тобою, бо звучить в твоїх стінах струна доброти і святої любові»: святкова лінійка з нагоди свята останнього дзвоника відбулася 25 травня у Луцькому ліцеї № 27.

Позаду лишився перший навчальний рік у ліцеї. Він приніс багато нових знань, перемог та досягнень. Директор ліцею Віталій Бондар привітав учнів та вчителів зі святом завершення навчального року.

«Цей день важливий для кожного члена ліцейної родини, адже для кожного з нас він має своє значення. Для дітей - це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають на рік дорослішими. Останній дзвоник сповіщає школярів про чудовий відпочинок на канікулах, сповнених яскравих вражень», - зауважив директор ліцею.

Він побажав учням відпочити, набратися духовних та фізичних сил перед початком нового етапу навчання, батькам зичив мудрості та терпіння у вихованні дітей, вчителям – життєвих сил і натхнення, аби вогонь творчості та любов до власної професії не покидав їхні серця.
Головний спеціаліст відділу кадрово-методичного забезпечення управління освіти Луцької міськради Орися Мушит передала вітання від міської влади та управління освіти. Вона зазначила, що щороку останні дні травня наповнені шкільними подіями, радісними і хвилюючими, гомінкими та з нотками суму. Щоразу – вир емоцій, в усіх вихованців – очікування літа, канікул, нових відчуттів, у випускників – усвідомлення і вибір майбутньої професії, дорога до якої прямує через ЗНО, вступ у виші, роздуми, спроби та невдачі. Вона закликала юних лучан берегти чистоту душі та помислів, творити добро у світі в ім’я миру.
Луцьк та місто Волноваха Донецької області є містами-побратимами, жителі яких мають гарну традицію дружніх відносин та співпраці. Щороку до Луцька приїздять діти зі сходу, лучани взяли активну участь у будівництві храму у місті Волноваха, а сьогодні започаткували ще одну традицію на знак миру, який обов’язково запанує на території Донеччини. З Волновахи привезли землю та хочуть, аби луцькі діти посадили магнолію на цій землі.

Завершили святкування врученням відзнак найкращим учням ліцею. Так, вручали грамоти та пам’ятні відзнаки у номінаціях «Зразковий клас 2019», «Успішний старт», «Господарі ліцею», «Талант», «Творча особистість», «Лідер 2019», «Творчий пошук», «Творча обдарованість» та «Спортивні досягнення».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Я Показати IP 25 Травня 2019 12:27
Які всі гарні....краса України-люди і територія, на якій живуть. Ще б нам мудрості і культури до цієї краси...ї
Анонім Показати IP 25 Травня 2019 12:50
Всі школи,ліцеї покажіть,чи сьогодні лише цей завершив рік?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus