USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чи наважився б мер оселитися у «ветхому» луцькому будинку?

11 Лютого 2014 11:05
Міський голова пропонує власникам квартир у старих будинках долучитися до їх ремонту.

Про це він повідомив під час прямого ефіру на телеканалі «Нова Волинь», звітуючись перед лучанами про роботу в 2013 році, вчора, 10 лютого.

Міського голову Миколу Романюка запитали, чи наважився б він поселити свою родину в будинок, схожий на той, який розташований за адресою Березова, 1, збудований у 1944 році.

Натомість очільник міста зазначив, що цей будинок має статус ветхого. Таких у місті - 165. Експлуатаційна контора з мешканців не бере плати за будинок, а жильці не докладають зусиль, щоб його зберегти, переконує він.

«Обслуговуюче підприємство не бере з жильців ні копійки за утримання будинку, лише за експлуатацію димових труб. Поточні ремонти, відповідно проводять мешканці за свої кошти. 17 років тому було надано ще одну квартиру для цієї сім’ї. За цей час там нічого не зроблено. Якщо цій сім’ї вона непотрібна, в нас є на черзі люди. Ми надамо квартиру іншим людям, може, разом вони спільно зроблять цей ремонт. Сьогодні ми не маємо можливості зробити всім необхідний ремонт. В нас 165 ветхих будинків. Але має бути зустрічна пропозиція. Забудьте, що все всім зробить хтось. У нас як: квартира приватна, шпалери – мої, а зовнішня штукатурка - хай міська рада робить», - зазначив Микола Романюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Ваня Показати IP 11 Лютого 2014 11:35
Романюк правий.там сидять нахлебники в цих буинках понаприписували по 10 сімей і чекають,що їм хтось за наш кошт дасть квартиру на халяву. Ні шановні минулися комуністичні часи,що самі брали на халяву і вам давали.А зараз це ваш будинок,буль ласка робіть ремонт. Їдьте в Італію підтирайте дупи і купуйте собі житло.Ніхто його вам не буде ремонтувати,бо хто вам дасть на це гроші і і мені подібні.Комунізму нема.Вас влаштовує ваше собаче життя от і живіть.За будинок не платитите,що ви хочете, а ми на один ЖЕК ПЛАТИМО КОЖНОГО МІСЯЦЯ ПО 200 ГРН.
Андрій76 до Ваня Показати IP 11 Лютого 2014 12:10
100%..."Халява"закінчилась разом з розвалом Радянського Союзу і тисячу разів правий Романюк, пора забувати за совдепівський стиль життя і мислення. Зараз ніхто нікому і нічого не винний...Хочете жити краще-витягніть ваші дупи з цих"розвалюх" і підіть чи поїдьте десь попрацюйте,щоб покращити ваші житлові умови...
Настя Власюк Показати IP 11 Лютого 2014 11:38
я живу кльово внас класний будинок. В такому б не жила і думаю Романюк теж не жив би
Іван Показати IP 11 Лютого 2014 11:39
не кожен може жити в модних домах а говороити всі можуть я б та яб ...........................
Реаліст Показати IP 11 Лютого 2014 11:44
От цікаво, як поремонтувати будинок то влада має ремонтувати, а якби поремонтували і хтось з жителів продавав би квартиру, то він би в бюджет поклав грошенят??? Ні, халяву хочем а працювати - ні.
Ігор Показати IP 11 Лютого 2014 12:21
Що ви за люди,що за все життя не можете побудувати собі будинок. Ви ледарі і бездарі. Бо кожна людина має посадити,дерево, побудувати будинок і народити дитину і виховати. Хто будував нашим дідам і прадідам будинки вони самі, хто давав коли комусь на халяву такого не було. Все повернулося назад. Стали власники, хазяї. Але хто був хазяїн, роботящий, який не пив ,не лежав на дивані, у кого були золоті руки,що вміли все робити,той і жив нормально, і будинок мав.Значить ви з рожду ледацюг,коли вам у спадок не перейшов будинок, квартира і ви тепер бідні. Але ж і ви не хочете працювати, тільки хочете, щоб вам хтось дав, за вас зробив. А я зі своєю сімєю сам будую будинок, уже 10 років правда, але будую.Із зарплати,не нечальник,але працюю в офісі,зарплата звичайно тне мінімальна, але невелика,джружина працює також, батьки пенсіонери, але всі допомагаютью У них також трикімнатні квартири, які вони купили ще за радянських часів, бо працювали робочими на заводі.Їм ніхто не дав задарма.Так, що не треба скиглити, але доки виросте син ми з Божою допомогою її побудуємо, а зараз живемо з батькамии.Так, Якщо не можете знайти роботу у Луцьку, то їдьте в Італію і заробляйте,зараз ніхто задарма нічого не дає.У Луцьку можна знайти роботу, якщо ти спеціаліст, маєш розум,насамперед, і відповідно освіту.Бо приватники тупих не візьмуть,тупі працюють у фірмах своїх батьків,бюджеті області, де за них роблять, а вони гроші одержують.Ось зараз жорстока дійсність. Їдьте у село,беріть землю і працюєте,вона там облогує, а ви голодні сидите. А я і в селі працюю,бо там хата бабусі осталась і земля. Ледачі ви і ледачими були ваші попередні покоління.А яблочко від яблуні далеко не падає
Людочка Показати IP 11 Лютого 2014 12:38
Лежати на дивані, заглядати як хто живе, сидіти в інеті-от хто в основному хоче багато нічого при цьому не зробивши. Особливо чоловіки-поїдьте на заробітки на пару років і все у вас буде-а то все на халяву подай.Халява давно скінчилась-саменькі-саменькі!
Леді Ю до Людочка Показати IP 11 Лютого 2014 14:00
От читаю, які всі розумні тут позбиралися! Їдьте...заробляйте. Я от кажу, які щасливі ті люди, що мають здоров"я. Бо має здоров"я, маєш заробіток і гроші. Як тяжко тій сироті, в якої не має батьків, власного житла, бути інвалідом, мати тяжку, серйозну хворобу ще й залишитися без чоловіка з дитиною на руках. І що та жінка заробити зможе крім мінімальної зарплати? Кому вона потрібна і де вона собі на житло заробити зможе? В Італію гарувати точно не поїде, бо ноги протягне. Такі люди повинні мати підтримку від держави. А хто у нас отримує безплатне халявне житло? Романюки, Войтовичі, Башкаленки.....у них є не мінімальна зарплата, за яку якраз і можна будуватись...але ж нє, халява! Хто тобі випусти зараз халявну хату з поля зору.
Горохівець до Леді Ю Показати IP 11 Лютого 2014 14:45
Згідний з Вами. БАНДУ - геть.
DдепешM до Людочка Показати IP 11 Лютого 2014 17:49
Хоч і літер багато,але підпишусь під кожною!)))
Селянин Показати IP 11 Лютого 2014 13:34
А скажіть хто коли в селі кому будував чи ремонтував будинок?Допомагати -допомагали.А будували і ремонтували самі.І ніхто не скиглив.Захочете щось зробити і вам допоможе міська влада.
Горохівець Показати IP 11 Лютого 2014 14:41
Ніхто не будує навіть хліва, не те що хати у великому чи маленькому селі. То чого це має робити Романюк у місті та ще і за мої і Ваші гроші. Геть кровосісів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus