USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцький міський голова зустрівся з пілотом KARAYA – Героєм України, який служив у Луцьку

20 Грудня 2022 14:32
Сьогодні Луцький міський голова Ігор Поліщук зустрівся з Героєм України, майором Повітряних сил ЗСУ Вадимом Ворошиловим на позивний KARAYA.

Від себе та всіх лучан і українців він подякував льотчику за його героїзм у небі над Вінниччиною 12 жовтня. Тоді Вадим під час бойового завдання знищив п’ять ворожих дронів, а пошкоджений літак вивів за межі населеного пункту.

За цей вчинок Указом Президента України майору Вадиму Ворошилову надано звання Героя України з врученням ордена «Золота Зірка».

«Подякував за мужність та професійний досвід, а також побажав і надалі хорошої служби», – зазначив Ігор Поліщук.

З нагоди зустрічі мер Луцька вручив Герою України Вадиму Ворошилову подяку міського голови та сувеніри із символікою нашого міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Манергейм Показати IP 20 Грудня 2022 21:25
Можливо це буде сучасний майор Еріх Хартман
Петро Показати IP 21 Грудня 2022 14:22
Чому ще "золота зірка"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus