USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Луцький парк: танець сніжинок та птахів. Фоторепортаж

19 Лютого 2018 13:19
Прогулянка парком зимового дня, окрім милування засніженими краєвидами та панорамою Старого міста, що здіймається над центральним парком, дарує можливість насолодитися тим, чого позбавлене життя гамірного міста – спогляданням цілого пташиного світу.

Попри те, що центральний парк культури та відпочинку лишається улюбленим місцем дозвілля лучан, у його затишних куточках можна зустріти різноманіття пернатих. Яскраві снігурі, жваві синиці, невтомний стукіт повноправних мешканців парку – дятлів та спів цілої низки представників птаства: прогулянка парком, на який спадає лютневий сніг, стає зануренням у світ дикої природи.

Образ зимового луцького парку та його пернатих мешканців – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Орнітолог Показати IP 19 Лютого 2018 14:09
Усі чвітлини треба поділити на "шішнацить" і тоді публікувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus