USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Луцький патрульний за відмову від хабара отримає премію

22 Травня 2019 11:40
У Луцьку п'яний водій пропонував патрульним хабара.

Про це повідомили у патрульній поліції Волині.

Патрульні затримали водія Volkswagen Passat, якого обгрунтовано підозрювали в алкогольному сп’янінні, на вулиці Ковельській о 3 ночі 22 травня.

Керманич не втікав, на відміну від водія такого ж авто кілька годин тому.

Пройшов тест на місці – 1, 56 проміле, що майже у 8 разів вище допустимої норми.


Під час оформлення протоколу поклав на сидіння службового автомобіля неправомірну вигоду в сумі кілька тисяч гривень, аби уникнути адміністративної відповідальності. На зауваження, що це кримінал, не зреагував і наполягав на своєму. Командир роти, якому лише кілька днів тому пропонували хабара, викликає на місце слідчо-оперативну групу, яка фіксує належним чином порушення.

21-річний житель Маневиччини отримав протокол за керування в алкогольному сп’янінні, також йому загрожує кримінальна відповідальність за дачу неправомірної вигоди поліцейському. 29-річний патрульний Дмитро отримає премію за відмову від хабара.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Навуходоносор Показати IP 22 Травня 2019 13:39
Премия за отказ от взятки - это что-то новое в мировой полицейской практике! Премия за то, что этот человек и так должен сделать в соответствии со своими служебными обязанностями - это правовое извращение! Можно еще понять выдачу премии за задержание опасного преступника, но такое? Тогда надо премировать, например, всех пешеходов, которые не переходят дорогу при красном сигнале светофора. Надо премировать чиновников за то, что те не опаздывают на работу. Надо поощрять деньгами врачей скорой помощи за то, что она приехала к инфарктному больному. Перечень глупства можно перечислять долго. Что-то не так в королевстве датском...
Ось воно що Показати IP 22 Травня 2019 15:53
то тепер поліцаї можуть отримати добавку до зарплати або взявши хабар, або не зявши хабар і отримати за це премію.
123 Показати IP 23 Травня 2019 17:31
Клопи диванні, ви спочатку підіть працювати в поліцію, тоді розсуждати будете за премії. Комусь хочеться за 8 тис своїм життям ризикувати?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus