USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Луцький Центр хірургії ока професора Загурського відзначив 10-ту річницю*

23 Жовтня 2019 18:39
Центр хірургії ока професора Загурського, що у Луцьку, відсвяткував 10 років діяльності.

Нині це потужний заклад, де не лише проводять спеціалізовані діагностичні обстеження дітей та дорослих, а й виконують усі види оперативних втручань на передньому та задньому відрізках ока.

Саме тут вперше на Волині почали проводити складні вітреоретинальні операції на задньому відрізку ока (сітківці) амбулаторно: без стаціонару і загального знеболення. Пацієнти того ж дня повертаються додому.

Успішно застосовують сучасну амбулаторну хірургію катаракти з імплантацією складних мультифокальних кришталиків, що дають можливість пацієнтові бачити і читати без окулярів.

Це перший заклад, який започаткував і впровадив на Волині трансплантацію рогівки та інноваційні, реконструктивні методики в хірургії переднього і заднього відрізків ока.

У центрі хірургії ока професора Загурського зібралися кращі дипломовані фахівці офтальмологічної галузі, які пройшли хірургічну практику в провідних світових офтальмологічних центрах (Польща, Індія, США, Іспанія), що підтверджено міжнародними сертифікатами.

Центр оснащений новітніми надпотужними офтальмоустановками та устаткуванням останнього покоління провідних виробників оптичного ринку Zeiss (Німеччина), Alcon (США), Bausch&Lomb (США), Huvitz (Корея), Haag-Streit (Швейцарія).

Ще від початку своєї діяльності тут активно освоїли та впровадили інноваційні технології: електронні медичні історії пацієнтів, IP-телефонію, особистий кабінет пацієнта. А нещодавно Центр долучився до електронної системи охорони здоров’я eHealth.
У рамках свого візиту до Луцька професор, засновник мережі польсько-українських офтальмологічних клінік - Збігнєв Загурський, разом із лікарями медичного закладу, провів консиліум щодо ведення та тактики лікування окремих пацієнтів.
За 10 років діяльності у луцькому Центрі хірургії ока професора Загурського професійну офтальмологічну допомогу отримали понад 45 000 людей, мешканців України та світу.

Ідейним натхненником та засновником приватних центрів хірургії ока є Збігнєв Загурський – один із найвідоміших польських офтальмологів, професор, автор численних монографій та наукових праць, член Міжнародної ради офтальмологів, престижних офтальмологічних Європейських і Міжнародних Академій, Американської офтальмологічної академії. Провів не одну тисячу успішних офтальмологічних операцій, в тому числі благодійних та показових, виховав не одне покоління учнів та й досі передає свій досвід молодим колегам.

Перший центр професора Загурського був заснований у 1998 році у Наленчуві. Нині – це потужні 7 клінік мережі, що дарують зір та нову якість життя пацієнтам у Польщі (Наленчуві, Кракові, Любліні, Зволені, Жешуві, Новому Сончі). Єдина клініка професора Загурського в Україні відкрила свої двері у 2009 році у місті Луцьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ірина Показати IP 24 Жовтня 2019 13:40
Тетяна Вікторівна - суперовий лікар!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus