USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Луцький УКРОП готовий до перевиборів

1 Червня 2018 17:21
Аби пришвидшити вибори міського голови в Луцьку, депутати міськради з партій УКРОП та «Батьківщина» готові скласти свої повноваження і піти на перевибори.

Про це йшлося під час програми «Відкрита влада» ТРК «Аверс» 31 травня.

Голова Волинської облради Ігор Палиця пригадав, що минулого тижня на голосування ВРУ в порядок денний внесли питання майже по 50 населеним пунктам, де немає міських чи селищних голів. У цей перелік місто Луцьк, однак, не потрапило.

«Я тоді зателефонував нашим нардепам, Ірині Констанкевич і Юрію Савчуку, і сказав: ідіть до Парубія та запитуйте, чому не призначають виборів міського голови Луцька. У відповідь вони почули, що фракція БПП не буде голосувати за це питання, тому немає сенсу виносити його на розгляд», – зазначив Ігор Палиця.

І додав, що відомо, що БПП не має кандидата, який зумів би виграти вибори на посаду мера Луцька, тому й не дає проводити вибори в місті.

Тож, на думку голови облради, ймовірним вирішенням цього питання є пропозиція відправити на перевибори усіх депутатів міської ради й «обрати заразом міського голову».

«Хай усі підуть до народу і попросять мандат довіри на наступний термін виконання своїх обов’язків. Тому що відбувається бардак у міській раді через те, що хтось когось хоче відкликати, адже вони (депутати, – ВН) вийшли із їхніх фракцій, бо не хочуть виконувати їхні забаганки або київські забаганки (йдеться про зініційоване членами обласного осередку БПП відкликання депутатів Луцької міської ради Олександра Козлюка, Євгенія Ткачука, Сергія Були, Аркадія Соломатіна та Костянтина Петрочука, – ВН)…

Я авторитетно заявляю, що депутати від партії УКРОП, депутати від «Батьківщини» готові написати заяви і скласти свої депутатські повноваження, оновивши весь список, і піти на перевибори. Це 19 депутатів», – зазначив Ігор Палиця та закликав депутатів від інших фракцій вчинити так само і чесно піти на вибори.

Голова облради акцентував, що він зацікавлений у тому, щоби вибори мера Луцька відбулися якнайшвидше, адже це сприяє, зокрема, інвестиційному клімату краю, оскільки потенційні інвестори мають обговорювати співпрацю з чинним міським головою.

Окрім того, Ігор Палиця гарантував, що той кандидат, який переможе (не від БПП), «точно не буде красти й працюватиме на благо лучан і міста».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Червня 2018 18:36
Це давно було зрозуміло,тому і замінили губернатора на більш дієвого....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus