USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцький дизайнер не хоче продавати свій проект на Кариби. ФОТО

3 Жовтня 2013 18:23
Розробкою лучанина Левка Давидюка зацікавились закордонні інвестори, проте він чекає на пропозиції українських. Про це пише газета «Вісник+К».

Так, робота луцького дизайнера Левка Давидюка, що перемоглау всеукраїнському конкурсі дизайнерів «Ukrainian Design: The Very Best Of» зі своїм проектом, створеним на основі етнічних волинських образів, потрапила до китайської книги «Біонічні будівлі світу».

Як повідомив Левко, він – єдиний з українців, хто потрапив у цей перелік.

Дизайнер отримав пропозиції на реалізацію проекту від інвесторів з Польщі, Греції, Карибських островів, ПАР. Однак автору хотілось би втілити свою ідею в життя на своїй землі.

«Бачу цю споруду радше на Світязі чи ще деінде в Україні, де вона впишеться органічно. Шкода тільки, що на Поліссі так мало тих, хто готовий вкладати в туризм», - зізнався Левко Давидюк.

Проект, який зацікавив стількох інвесторів - готельний комплекс, архітектурний образ якого нагадує форму справжнього поліського стіжка сіна.

Побудувати житло з очерету хлопцеві спало на думку, коли гостював у бабусі в селі Тоболи Камінь-Каширського району. «Побачив «стіжок», викладений із вільхових дров, їх цікаву фактуру, і мене уже годі було спинити. Сфотографував, зробив заміри - і до роботи. Перший рівень зробив дерев'яний, наступний - з очерету, викладеного за голландською технологією», - розповідає дизайнер.

Зараз хлопець веде переговори щодо реалізації проекту з американцями. Якщо вони закінчатся успішно, то в Україні цей задум можна буде реалізувати.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Bobryk Показати IP 3 Жовтня 2013 18:27
Його проект - хоче продає, не хоче - не продає.
Василь Показати IP 3 Жовтня 2013 20:38
Наші інвестори не звикли вкладати гроші в довгострокові інвестпроекти. Все, що не окупається в перший рік і працює з маржею, менше 200%, українських інвесторів не цікавить. Тому порада дизайнеру - скористайся можливістю, яка є зараз, заробиш гроші, а заодно популяризуєш українську культуру за кордоном.
Свідомий Показати IP 3 Жовтня 2013 21:14
і батькові професору Віктору Феодосійовичу допоможеш втілити його проекти
Кміт Показати IP 3 Жовтня 2013 21:25
Напевно так інвестори зацікавились, що винахідник ще тут.
знайомий Показати IP 3 Жовтня 2013 22:51
особисто я лапшу з вух вже зняв....
незнай до знайомий Показати IP 4 Жовтня 2013 12:32
ще жабу з пазухи випусти, окей?
Тая Показати IP 4 Жовтня 2013 12:47
вже бачимо як лайно цей діяч пащенку біля олімпії зваяв, хвально неосвічений
лучанка Показати IP 4 Жовтня 2013 13:09
а щось із новенького є? бо вже ці "яйця з органіки" вже не цікаві! і нехай їде, куди кличуть і популяризує поліську органіку і свого тата...
той що до лучанка Показати IP 4 Жовтня 2013 21:47
злий свою забужанську органіку на могилу свого тата в гаражджі скраю від дороги
левко дурко Показати IP 4 Жовтня 2013 13:36
невказуйте мені, генітАльному

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus