USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцький фотограф облаштував історичну виставку на вулиці. ФОТО

19 Липня 2013 14:59
Луцький фотограф Владлен Дроботько презентував виставку світлин, присвячену 69-й річниці визволення Волині від фашистів просто посеред вулиці Лесі Українки, неподалік скверу «Зоряний».

На виставці представлені великі постери із зображенням ветеранів, літніх людей та представників влади.

Владену Дроботько – 75. Він родом із Донеччини, однак більшу частину свого життя прожив і пропрацював у Луцьку.

За професію Владен Іванович - вчитель фізкультури. У минулому був велогонщиком. Фотографувати почав з 28 років, коли вперше взяв до рук камеру.

Дроботько розповідає, що дуже любить фотографувати рух та знімати особливі миттєвості, емоції, людей. В його архіві є світлини на найрізноманітнішу тематику.
Виставку, каже, презентував спеціально до річниці визволення Волині від фашистів, аби вкотре нагадати про тих, хто, жертвуючи власним життям, захищав українців від окупантів.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Микита Показати IP 19 Липня 2013 16:12
У ті роки маргінали непохитно вірили в перемогу "світлих ідеалів комунізму", який "впевнено крокував по планеті". Дітей називали Владленами (від Владімір Лєнін), Віленами (від В.І. Лєнін), Октябринами і іншими звірячими іменами. Жертвою такого підходу до імені дитини став і автор виставки. Співчуваю.
Zavtramen до Микита Показати IP 19 Липня 2013 18:15
Собі краще поспівчувай, дурник...
Любі свині Показати IP 19 Липня 2013 18:39
Мій бувший вчитель фізкультури.Чудова людина і першокласний фотограф. До-речі,не погнався за модою після перебудови змінювати імена та називати себе патріотом ( багато "комі" так і зробили )а залишився таким як є.І доля його потрепала немало.Щодо тематики виставок - нема, певно, теми по якій у Майстра не було-б фоток.він молодець!
Михайло Показати IP 20 Липня 2013 03:56
Воістино, що Микита дурень. Але в сім’ї не без виродка!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus