USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Липневий весільний бум: на Волині зросла кількість шлюбів

3 Серпня 2022 21:36
Найспекотнішим на весільні церемонії виявився цьогорічний липень: впродовж минулого місяця на Волині одружилося 626 пар. А це майже на сотню шлюбів більше, ніж у попередні місяці.

Про це повідомляє Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції.

Здебільшого традиційним вбранням наречених залишаються українські вишиванки, а ось родзинкою весілля стають домашні улюбленці. Так і у волинських молодят чотирилапими гостями стали поважний лабрадор Люцик та милий королівський пудель Сьома, завдяки яким особливий день їхніх господарів виявився душевним та надзвичайно зворушливим.

Загалом за 7 місяців 2022 року відділи державної реєстрації актів цивільного стану Волинської області зареєстрували 3 393 шлюби. Приміром, за відповідний період минулого року в області одружилося 3 028 пар закоханих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
а в цей час Показати IP 3 Серпня 2022 23:05
Українським захисникам на фронті в Донецькій області необхідні дрони, важливе спорядження та медикаменти - волонтери оголосили терміновий збір і просять долучатися до допомоги бійцям ЗСУ. Про це пише відома волонтерка Наталія Юсупова у своєму Facebook.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus