USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Литва дасть гроші на встановлення металошукачів в українських школах

15 Квітня 2024 08:40
Уряд Литви виділить 400 тисяч євро на встановлення в українських школах металодетекторів.

Про це інформує МВС України.

Вказується, що у Львові міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко зустрівся з міністрами внутрішніх справ країн Балтії, щоб обговорити питання безпеки України на тлі посилення атак Росії на цивільну та критичну інфраструктуру.

Під час зустрічі міністерка внутрішніх справ Литви Агне Білотайте повідомила, що її країна готова надати 400 тисяч євро на закупівлю металодетекторів для навчальних закладів в Україні, а також на реабілітацію українських військових.

Читати ще: Литва додатково виділила €326 тисяч на підтримку біженців з України

«Це чудова можливість побачити на власні очі все, що відбувається у вашій країні, включно зі злочинами російської армії у ваших колись мирних містах і селах. Будьте впевнені, що ми підтримуємо вас і стоїмо на вашому боці у час, коли ви боретеся за наші спільні цінності», – заявила Білотайте.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus