USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Литва надасть Україні 100 тисяч доз вакцини від коронавірусу

14 Травня 2021 14:19
Уряд Литви надасть 200 тисяч доз вакцин від коронавірусу для країн Східного партнерства, в тому числі – 100 тисяч доз для України.

Про це повідомив міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс, пише Європейська правда.

«Уряд Литви тільки що підтвердив 200 тисяч вакцин для країн Східного партнерства. Починаючи з України – 100 тисяч вакцин, Грузії – 15 тисяч і Молдові – 11 тисяч. Невеликий крок від Литви, сподіваюся, наші партнери в Європі приєднаються в солідарності з багатьма іншими», – написав Ландсбергіс в Twitter в п’ятницю.
На початку лютого віцепрем’єрка з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина розповіла, що кілька країн ЄС погодилися на перепродаж Україні надлишків вакцини від коронавірусу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus