USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Магія ночі у Луцькому замку. Фоторепортаж

9 Вересня 2018 11:20
З костюмованою інсценізацією з’їзду монархів, вишуканою класичною та сучасною музикою, видовищним вогняним шоу та арт-інсталяцією завершили у Луцьку святкування Дня міста.

Арт-шоу «Ніч у Луцькому замку» відбулося у ніч з 8 на 9 вересня. Дійство стало кульмінацією відзначення Дня міста та 933-ої річниці Луцька.

Розпочали арт-шоу прибуттям великого князя Вітовта, якого супроводжували учасники з’їзду монархів. Після презентації символічного літопису Луцького замку гостей вітали представники міської влади. Гостями арт-шоу стали представники закордонних делегацій з Польщі, Литви, Туреччини та Білорусі. Попри те, що просто посеред виступу оркестру почав падати холодний дощ, лучани та гості міста продовжували насолоджуватися яскравим арт-шоу та залюбки танцювали під дощем.

Опівночі влаштували видовищне шоу вогню «Світло ночі», а на В’їзній вежі замку продемонстрували 3D-мапінг «Вартові часу». Під час арт-інсталяції «Воскресіння» на мури замку здіймалися великі світлі янголи.

Магію ночі творили королівський оркестр «Harmonia Nobile», квартет тенорів «Tenors Belcanto», симфонія балету «Paquita» та оркестр «LUMOSOrchestra». Завершенням грандіозного дійства став виступ відомого українського електронного гурту «ONUKA».

Грандіозне дійство відбувалося за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 9 Вересня 2018 15:11
Дякую за прекрасно організоване змістовне свято! Люблю своє місто! Горджуся ним!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus