USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Магнітні бурі в червні: назвали небезпечні дати

26 Травня 2023 22:36
Червень відразу розпочнеться зі спалахів на Сонці. І протягом усього першого літнього місяця буде кілька магнітних бур різної інтенсивності, які впливатимуть на самопочуття українців.

У такі дні всі можуть відчувати втому, сильний головний біль, порушення сну, запаморочення. Адже давно відомо, що магнітні бурі не найкращим чином впливають на людський організм. А ось метеозалежні люди відчувають неприємні симптоми навіть під час слабких спалахів на Сонці. Тому важливо бути готовими до них, пише ТСН.

У червні 2023 року буде кілька слабких, середніх і сильних магнітних бур:

слабкі – 1, 7, 16 та 30 червня;

середні – 10, 28 та 29 червня;

сильні – 2, 18, 19 та 20 червня.

Зазвичай слабкі магнітні бурі проходять непомітно для більшості людей. Але метеозалежні можуть відчувати вплив від спалахів на Сонці будь-якої інтенсивності. Найчастіше з'являються зниження працездатності, загальне нездужання, підвищена нервова і емоційна напруга.

Середні та сильні магнітні бурі відчувають всі. У такі дні потрібно бути готовими до слабкості, головного болю, підвищення артеріального тиску, загострення деяких хронічних хвороб.
Що робити під час магнітних бур: як собі допомогти

Навіть якщо у вас досить стійкий організм, краще завчасно підготуватися до спалахів на Сонці. Напередодні обов'язково перевірте, чи в домашній аптечці є ліки від високого тиску та головного болю.

Дуже важливо в такі дні не перевантажувати себе роботою. Тоді організм легше перенесе магнітні бурі. Також запам'ятайте кілька інших рекомендацій:

- не варто вживати алкогольні напої, енергетики, каву – вони ослаблять організм, тому спалахи на Сонці будуть впливати сильніше, краще пити більше води;

додайте фізичну активність в своє життя – наприклад, важливими в такі дні є прогулянки на свіжому повітрі;

допоможе контрастний душ – він покращить самопочуття, тому ви швидше прийдете до тями.

Також лікарі радять добре висипатися і дотримуватися режиму сну. В дні, коли на Сонці відбуваються спалахи, ці рекомендації особливо актуальні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus