USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Макрон і Шольц на зустрічі з Зеленським запевнили, що підтримуватимуть Україну «стільки, скільки буде потрібно»

9 Лютого 2023 09:12
Президент Франції Еммануель Макрон та канцлер Німеччини Олаф Шольц особисто запевнили президента Володимира Зеленського у підтримці «стільки, скільки буде потрібно».

Про це повідомляє «Європейська правда».

«Вона бореться за мир і несе цінності нашого Європейського Союзу: Україна ніколи не буде самотньою», – написав Макрон у Twitter через годину після закінчення вечері на Єлисейських полях з Володимиром Зеленським та Олафом Шольцом.
«Україна героїчно – з мужністю, відвагою та наполегливістю – бореться проти жорстокої російської агресії. Разом з Еммануелем Макроном я особисто запевнив Володимира Зеленського сьогодні в Парижі: Ми стоятимемо поруч з Україною – стільки, скільки буде потрібно», – написав у свою чергу Шольц.
Як повідомлялося, Зеленський прибув до Парижа після зустрічі з британським прем'єром Ріші Сунаком у середу ввечері, там у нього відбулася вечеря за зачиненими дверима з лідерами Франції та Німеччини.

Під час зустрічі з Зеленським Макрон підтвердив, що хоче «супроводжувати Україну до перемоги і миру» і що Росія не може і не повинна перемогти.

«Ми також стоятимемо на тому, щоб воєнні злочини, в яких винні російські солдати, були покарані», – заявив Макрон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Лютого 2023 11:04
Україну треба підтримувати зброєю так,щоб не треба було робити це довго.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus