USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Макрон хоче вилучити вілли, яхти та люксові автомобілі у росіян, які потрапили під санкції

28 Лютого 2022 17:23
Президент Франції Еммануель Макрон хоче провести повну інвентаризацію вілл, яхт та люксових автомобілів росіян, які потрапили до списку санкцій через війну в Україні, щоб їх вилучити.

Франція проводить повну інвентаризацію активів росіян, які підпадають під санкції, та до яких вони ще можуть бути застосовані, як передає Укрінформ, про це заявив міністр економіки Франції Бруно Ле Мер після засідання ради оборони Франції сьогодні у Парижі.

«Ми продовжуємо повну інвентаризацію фінансових активів нерухомості, яхт, елітних транспортних засобів, які належали російським особам під європейськими санкціями», – сказав міністр.

«Держава також ідентифікуватиме всіх російських осіб, що мають активи у Франції, які можуть бути додані до списку європейських санкцій через їх близькість до російської влади. Ми забезпечені юридичними засобами, щоб конфіскувати всі ці активи», – заявив Ле Мер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus