USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мальовничий світ водойми поблизу Луцька: місце, де можна порибалити та відпочити на вихідних

31 Липня 2020 17:58
Волинський край відомий краєвидами та пейзажами неймовірної краси, зокрема родзинкою області є величезна кількість водойм: озер, ставків та річок. Часто у пошуках рятунку від літньої спеки волиняни шукають місця, де можна, не від’їжджаючи далеко від дому, насолодитися прохолодою води, порибалити й просто відпочити душею.

Не обов’язково долати сотні кілометрів у пошуках красивих місць для відпочинку та естетичної насолоди, досить озирнутися довкола – Волинь багата на такі місцини. Неймовірно мальовничою є природа водойм, що знаходяться поблизу села Лище та Крупа Луцького району, а це лише близько 12-14 кілометрів від обласного центру. Тут можна зустріти величезну кількість птахів, насолодитися різноманітністю трав та квітів, подихати прохолодою лісів, а також із задоволенням порибалити.

Лебеді, чайки, чаплі, пташки-рибалочки, лиски… Пернатий світ цієї місцевості просто вражає!

Тож пропонуємо читачам Інформаційного агентства Волинські Новини фото надзвичайно багатого природного світу водойми, що зовсім поруч із Луцьком.
Текст та фото - Вікторії Семенюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанин Показати IP 31 Липня 2020 18:28
Гарно!
Вінсент Показати IP 31 Липня 2020 23:00
Талановита людина - талановита у всьому! Дякую за статтю!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus