USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Манафорт може вийти під заставу у $12 млн

1 Грудня 2017 09:24
Колишній політтехнолог Партії регіонів Пол Манафорт домовився з прокурорами про звільнення під заставу у $11,7 млн. Про це повідомляє УНН з посиланням на Bloomberg.

“Колишній керівник кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт, звинувачений у відмиванні грошей, уклав нову угоду з прокурорами про заставу, згідно з якою він втратить чотири об’єкти приватної власності на загальну суму 11,7 млн доларів, якщо не з’явиться в суд”, — зазначається в повідомленні.

Зазначено, що згідно з умовами договору, Манафорта звільнять від електронного моніторингу та домашнього арешту в місті Олександрія. Тепер він може подорожувати до штатів Флорида, Нью-Йорк та Вірджинія, де має приватну власність, а також до столиці Вашингтону, де мусить з’являтися на судові засідання.

Також Манафорт здав свої закордонні паспорти.

До слова, раніше повідомлялося, що Манафорт може бути причетний до відмови від підписання Угоди про асоціацію України з ЄС 2013 року екс-президентом Віктором Януковичем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus