USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Манафорт запропонував $12 мільйонів за скасування домашнього арешту

5 Листопада 2017 17:31
Колишній політтехнолог Партії регіонів і екс-глава передвиборної кампанії Дональда Трампа Пол Манафорт запропонував заставу понад 12 мільйонів доларів у вигляді нерухомості та страховки, щоб уникнути продовження домашнього арешту.

Про це пише Reuters.

Манафорт запропонував обмежити свої пересування Нью-Йорком, Вашингтоном і Флоридою, а також заставу у вигляді страхування життя на суму близько 4,5 млн. дол. і близько 8 млн. дол. в об'єктах нерухомості, в тому числі майно на П'ятій авеню в Нью-Йорку, яке, за даними деяких

ЗМІ, є квартирою в Трамп-Тауері.

Також у зверненні до суду адвокати екс-голови виборчого штабу Трампа пояснили наявність у нього відразу трьох паспортів. Вони стверджують, що в підзахисного було два паспорти, у тому числі один для відправки в іноземні уряди для отримання віз під час поїздок за іншим паспортом. Третій паспорт був випущений у зв'язку з втратою документа, який пізніше був знайдений.

Раніше суд відхилив прохання Манафорта звільнити його від домашнього арешту. Процес у його справі розпочнеться 7 травня 2018 року.

Як повідомлялося, екс-голову виборчого штабу Трампа і його колишнього партнера Рика Гейтса звинуватили в змові проти інтересів США, у відмиванні грошей, введенні уряду в оману і порушенні інших законів. Нині Манафорт і Гейтс перебувають під домашнім арештом.

Звинувачення вважає, що Манафорт і Гейтс за часів президента України Віктора Януковича працювали на український уряд і Партію регіонів, отримавши при цьому десятки мільйонів доларів і приховавши їх від податків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus