USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Затримали волинянина, який втік з-під домашнього арешту і намагався потрапити в Польщу

6 Жовтня 2020 10:47
Прикордонний наряд відділу «Нісмичі» Львівського загону затримав жителя Нововолинська.

Під час встановлення особи затриманого співробітники Держприкордонслужби з’ясували, що він уже не вперше намагається порушити кордон, інформує Держприкордонслужба.

Так, минулого року волинянина викрили під час спроби виїхати в Польщу через пункт пропуску «Шегині» за паспортом брата. Біографія затриманого не обмежується порушенням прикордонного законодавства, кажуть прикордонники. Як з’ясувалося, раніше цей чоловік відбув покарання у вигляді 15 років позбавлення волі. А недавно його посадили під домашній арешт, як підозрюваного у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 КК України, «Грабіж».

Волинянина, який втік з-під домашнього арешту, прикордонники передали представникам Національної поліції. Слідчий суддя Нововолинського міського суду ухвалив застосувати до громадянина запобіжний захід у вигляді 60 днів тримання під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ваван Показати IP 6 Жовтня 2020 11:00
Молодці! Але ніколи в житті не повірю що прикордонники ходять в масках по зеленому кордону!
Народна прокуратура Показати IP 6 Жовтня 2020 11:11
Ну що за "гуманний" суддя обрав йому домашній арешт, враховуючи попередні заслуги цього "сокола" і підозру у вчиненні нового насильницькуого злочину? Такі судді призводять до того, що поліція працює не на результат, а лише на процедурні моменти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus