USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Маневиччина отримала 7 млн через близькість до атомної станції

31 Серпня 2018 10:25
У 2018 році на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає у зоні спостереження Рівненської АЕС, куди входять і частина території Волині, уряд спрямував понад 32 мільйони гривень державної субвенції.

Кошти є додатковим ресурсом для соціально-економічного розвитку трьох районів Рівненщини та Маневицького – Волині, які належать до тридцятикілометрової зони спостереження електростанції, повідомили на РАЕС.

Для прилеглих до Рівненської АЕС територій розподіл субвенції місцевим бюджетам становив: Рівненська область (обласна частка) – 7 млн 18,3 тис грн; Волинська область (обласна частка) – 2 млн 757,9 тис грн; Маневицький район (Волинська область) – 7 млн 227,6 тис грн; Володимирецький район (Рівненська область) – 9 млн 895,9 тис грн; Сарненський район (Рівненська область) – 646 тис грн; Костопільський район (Рівненська область) – 153,6 тис грн; м Вараш (Рівненська область) – 4 млн 888,1 тис грн.

У Маневицькому районі кошти будуть реалізовані для проведення капітальних ремонтів даху Маневицької дитячої музичної школи, території районного будинку культури в смт Маневичі, частини приміщень, у тому числі підвального, поліклінічного відділення Маневицької центральної районної лікарні, капітальних ремонтів ЗОШ І-ІІІ ступенів с Цміни, приміщень ЗОШ І-ІІІ ступенів с Старий Чорторийськ, спортзалу ЗОШ І-ІІІ ступенів с Велика Яблунька, поточних ремонтів вулиці Молодіжна в с Довжиця та дороги по вулиці Івана Похолюка у с. Хряськ. Також передбачена реконструкція котельні Колківської районної лікарні, електромереж вуличного освітлення в с Майдан-Липненський, капітальні ремонти дороги в с. Нічогівка та вулиць в селах Рудка і Кукли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus