USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Маневичі відсвяткували 126-й день народження

28 Травня 2018 20:49
Вчора, у перший день Трійці Маневичі гуляли. І неабияк. Саме цього дня і дорослі, і діти тут святкували 126-й день народження селища.

Розпочалося свято із параду візочків, який пройшов вулицями міста до епіцентру розваг – центральної вулиці міста, інформують у прес-службі нардепа Ірини Констанкевич.

На території центральної площі розваг було на будь-який смак. Духмяні шашлики, козацький куліш, яблука в карамелі – основні смаколики, якими пригощали маневиччан. Для малечі – свої атракціони: батути, каруселі, веселі гірки.

На початку свята односельчан привітав голова Олександр Гаврилюк побажавши рідному селищу процвітання на благо України.
Вітала маневиччан і народний депутат Ірина Констанкевич.
«Дорога маневицька радино, вітаю усіх зі святом святої Трійці та Днем селища. Сьогодні це свято української пісні, українського слова, українського духу. Безмежно рада, що у вас є така чудесна нагода на цій сцені послухати унікальних українських виконавців. Хочу, аби у ваших домівках панував мир, спокій, а в душах – радість. Бажаю вам збагачувати та примножувати свої здобутки на благо волинського краю та нашої України», – сказала Ірина Констанкевич.

Опісля Ірина Констанкевич нагородила найактивніших жителів селища подяками від народного депутата, а талановита молодь отримала путівки до дитячого табору Буковель.

На цьому свято не завершилось і до самого вечора супроводжувалось танцями, піснями та розвагами, адже у Маневичах вміють не тільки добре працювати, але й гарно відпочивати.

Довідково. Отже, незабаром до Буковелю поїдуть 35 талановитих школярів: Ірина Марценюк (с. Майдан Липенський), Ірина Наумчук (с. Кукли), Анастасія Дячишин (с. Цміни), вікторія Левкова (с. Велика Ведмежка), Ольга Репетюк (с. Велика Яблунька), Іван Поторась (с. Копилля), Ірина Демчук (с. Красноволя), Марія Стельмащук (с. Череваха), Давід Портенко (с. Бережниця), Анастасія Шкода (с. Троянівка), Любомир Савчук (с. Козлиничі), Софія Огребчук (с. Велика Осниця), Дарія Джоглідзе (с. Козлиничі), Марія Секеда (с. Колодії), Юлія Деркач (с. Будки), Лілія Будь (смт. Маневичі), Богдана Литовець (смт. Маневичі), Ганна Панасюк (с. Гораймівка), Мар’яна Ткачук (с. Граддя), Софія Купренчик (смт. Маневичі), Ірина Цьопич (смт. Маневичі), Людмила Сачук (с. Карасин), Ірина Троцька (смт. Маневичі), дарина Шкабко (смт. Маневичі), Дарина Нікітчук (с. Костюхівка), Петро Оніщук (с. Нова Руда), Ірина Корольчук (с. Оконськ), Олександр Вейна (с. Старий Чорторийськ), Світлана Ярмолюк (с. Старий Чорторийськ), Світлана Ярмолюк (с. Чорниж), Катерина Свинчук (с. Вовчицьк), Олена Конопатська (смт. Маневичі), Олексій Федорчук (смт. Маневичі), Діана Мотрунчик (с. Тельчі), Мирослава Патейчук (с. Комарове), Софія Шевчук (с. Лісове).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Горе-чума Показати IP 30 Травня 2018 00:33
А чому поклав на свято райцентру голова РДа Линдюк? Він, що, зовсім вже з розуму вижив?.. Багатотисячна громада святкує день народження райцентру, а Линдюк, начхавши на людей, у цей час випиває за свого першого заступника, у якого теж день народження. Побіг туди, де лилася оковита. Отапких Порошенко напризначав клерків в райони!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus