USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Марш та молитва за Героїв: у Луцьку розпочали святкувати День Незалежності України. Фоторепортаж

24 Серпня 2021 10:50
В обласному центрі Волині розпочали святкувати 30-ту річницю незалежності України. Центральними вулицями міста пройшов марш захисників України, а невдовзі лучани поклали квіти до пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України».

Так, у святкових заходах взяли участь духовенство, представники міської та обласної влади, військові та містяни.

А стартував марш захисників України від меморіального комплексу «Вічна Слава». Впродовж ходи проспектом Василя Мойсея та вулицею Винниченка оркестр грав патріотичні пісні, а лучани, які спостерігали за маршем з балконів, вигукували гасло «Слава Україні», чуючи у відповідь «Героям Слава»!
Біля пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за єдність України» військові капелани Волині на чолі з митрополитом Луцьким та Волинським Михаїлом помолилися за душі полеглих Героїв, які віддали свої життя, захищаючи Україну.
Владика наголосив, що позаду нього не просто фотостенд, а загиблі воїни, які споглядають у вічі. Вони передали нам найдорогоцінніше, що у них було, – своє життя, яке вони віддали за нашу Україну.

«Шануємо їх у наших молитвах», – закликав митрополит Луцький та Волинський, попросивши присутніх вшанувати Героїв, поклавши квіти до пам’ятного фотостенду.
Марш захисників України та вшанування українських Героїв – у фоторепортажі Інформаційного агентства Волинські Новини.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Олександр Показати IP 24 Серпня 2021 12:16
Вже ті капелани, як якісь весільні генерали - треба й не треба вони тут. А коли ж прямі свої капеланські обовязки виконують?
Брахман до Олександр Показати IP 24 Серпня 2021 14:08
Підтримую!
Маруся до Олександр Показати IP 24 Серпня 2021 17:53
Тож їх і запитайте, чого тут питаєте?
Дєд Показати IP 24 Серпня 2021 14:06
Розвалили все що мали, Ось і результат "незалежності".
Рауль Показати IP 24 Серпня 2021 15:03
Вперед мечте на встречу. Погода подвела немного
Анонім Показати IP 25 Серпня 2021 09:56
Нас ждёт светлое Будущие… Международная организация труда прогнозирует, что через 30 лет более 60% стариков в Украине не будут получать пенсии, так как сейчас только 36% трудоспособного населения платит взносы в пенсионную систему.
Міклуш Показати IP 25 Серпня 2021 12:15
Тільки люди не прийшли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus