USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Маскувальні сітки, техніка та їжа: у Луцьку відправили черговий вантаж на схід

10 Квітня 2021 21:51
Маскувальні сітки, техніка та їжа: волонтерський центр «Серце патріота» поїхав на передову із черговим вантажем для військовослужбовців.

Кожного для захисники потребують чимало побутових речей, адже війна триває й досі, повідомляє телеканал «Аверс».

Волонтерський центр «Серце патріота» вкотре вирушає на лінію розмежування у Донецьку та Луганську області. Цього разу волонтери везуть особливий вантаж.

«Хоча уже 2021 рік здавалось би ми вже трохи забулись за війну, але вона все ж триває і ми так само всі ці роки допомагаємо з 2014 року. Ми возимо постійно благодійну допомогу. Ми передаємо, щоб плили сітки там. Ще різні смаколики, чай, пледи. Зараз холодно», – говорить волонтерка Уляна Стапаненко.

Серед їжі, буржуйок, матраців, сіток та інших речей є і кабелі для розвідки, автомобільні деталі та пральні машини.
Очільник волонтерського центру Сергій Балицький каже, що щовесни у хлопців чимало потреб: «Веземо буржуйки, нам допомогли зі Збаража. Також веземо для розвідки кабель, багато інструментів, таких які їм треба в побуті. Як ви бачите скоби, рукавиці, лопати і також автомобільні запчастини».

Окрім того волонтери зазначають, нині кількість допомоги зменшилася. Хоча цього разу автівка забита повністю, але так буває не завжди.

«Дуже мало людей знає, що дійсно потрібна більша кількість, щоб навіть допомагали більше готувати. Вареники чи печиво як печуть. Так само збору коштів чи речей хлопці потребують. Багато хто не знає. Дзвонять, питають, що треба», – розповідає волонтерка Тетяна Вусенко.

Волонтери активно закликають долучатися усіх небайдужих. Адже війна на сході не закінчилася і триває досі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus