USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волонтери «Серця патріота» повезли на схід адресні посилки дітям

1 Грудня 2016 21:08
Активісти відвідають різні військові підрозділи у Сєвєродонецьку, Станиці Луганській, Щасті, Попасному. Також волонтери доставлять допомогу для дітей зі школи-інтернату у Бахмуті.

Керівник центру «Серце патріота», депутат Луцької міської ради (фракція «УКРОП») Сергій Балицький розповів, що серед вантажу є адресні посилки для дітей із малозабезпечених сімей та сімей бійців АТО, які загинули або були поранені у ході бойових дій на сході, - повідомляє прес-служба УКРОПу.

«Координатор, який перебуває там, розповідає нам про ці родини, а ми готуємо для них пакунки із одягом, шкільним приладдям та солодощами. Для діток з інтернату ми також веземо солодощі та канцелярію, але цього разу доставимо ще й дитячі одіяла та подушки», - каже Сергій Балицький.

За підтримки спонсорів, волонтерів із Камінь-Каширського та Ківерцівського районів активістам вдалось зібрати чимало важливих для бійців речей та продуктів. Зокрема, на Схід доставлять побутову техніку, зарядні акумулятори, гуму, теплий одяг, запчастини та генератори. Оскільки зараз період вірусних захворювань, волонтери також закупили продукти, які укріпляють імунітет, – лимони, яблука та імбир.

Не лише речі для тіла, але й для душі везуть для бійців активісти. Діти, які займаються у гуртках Волинського обласного еколого-натуралістичного центру, виготовили своїми руками обереги: ляльки-мотанки, голубів миру та патріотичні малюнки. Сергій Балицький зауважує, що хлопці завжди чекають такі посилки, часто носять їх у нагрудних кишенях.

Зібрати вантаж волонтерському центру також допомогли ДНЗ № 35 та ЗОШ № 23 Луцька, місцеві підприємці та Волинський обласний осередок партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП». Дизельне паливо для поїздки надав депутат Волинської обласної ради, «укропівець» Олександр Омельчук.

Волонтери розповіли, що інший мікроавтобус центру спільно із благодійною організацією «Серце для України» (засновник - голова Луцького районного осередку партії «УКРОП» Ігор Климчук) сьогодні їде у Німеччину, аби забрати продукти, одяг для медиків та 70 адресних посилок для волинських діток із соціально незахищених родин та сімей бійців АТО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus