USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Матч на мільйон: у Луцьку під час благодійного матчу зірки футболу збиратимуть гроші на ЗСУ

27 Липня 2022 10:05
В обласному центрі Волині зірки футболу та команда «Там Там» зіграють благодійний матч, під час якого спробують назбирати один мільйон гривень на дрони для воїнів Збройних сил України. Серед зірок українського футболу, які візьмуть участь у матчі, можна буде побачити Олега Герасим’юка, Василя Сачка, Артема Федецького.

Матч відбудеться 27 липня о 16:00 на стадіоні «Авангард», інформує «12 канал».

«Ми маємо працювати на всіх фронтах. Хлопці захищають нас на нульовому рубежі, а ми їм допомагаємо тут. Важливу роль грають люди, які в тилу. Вони мають робити все, аби допомагати коштами для закупівлі необхідних речей », – наголосив колишній футболіст збірної України Артем Федецький.
Зірки футболу впевнені, що лучани та гості міста охоче доєднаються до збору коштів і гуртом назбирати на дрони не буде складно. Під час матчу хочуть назбирати один мільйон гривень для волонтерського штабу «Ангар». Проти зірок ФК «Волинь» зіграють працівники «Там Таму».

«Ми хочемо закупити три дрони «Autel» для наших захисників. Футболісти одразу ж зголосилися взяти участь у матчі, сказавши, що один мільйон вони зроблять легко», – відзначила керівниця волонтерського штабу «Ангар» Ольга Валянік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus