USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Медоб’єднання на Волині отримає ангіограф за понад 27 млн

18 Грудня 2022 06:46
Дороговартісне обладнання для комунального підприємства «Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання» планують придбати ще цього року.

Торги на рентгенівську стаціонарну цифрову ангіографічну систему медичне об’єднання оголосило на сайті Prozorro. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 21 грудня.

Очікувана вартість ангіографа становить 27,55 мільйона гривень.

Відповідно до медико-технічних вимог, обладнання повинно бути новим і внесеним до держреєстру медичної техніки та виробів медичного призначення.

Ангіографічна система повинна складатися з позиціонера з С-подібною аркою, ангіографічного стола пацієнта з рентгенпрозорою декою, рентгенівського джерела живлення (генератора та випромінювача), детектора, цифрової системи отримання та обробки рентгенівських зображень, моніторів і модулів управління тощо.

Обладнання Володимир-Волинському територіальному медичному об’єднанню мають поставити до кінця цього року.

Гарантійний термін обслуговування ангіографічної системи складатиме 12 місяців.

Довідка

Ангіографія – це метод рентгенологічного дослідження судин (артерій, вен), що дозволяє визначити місце звуження або закупорки судини, місце та міру патологічного розширення судин (аневризма), наявність внутрішньої кровотечі, міру поширення пухлинного процесу та інші хвороби, які виявити іншим шляхом не вдається.

Дослідження виконується шляхом введення в судину спеціальної контрастної речовини й одночасного виконання рентгенографічного дослідження.

Читати ще: У волинській дитячій лікарні відкрили нове відділення. Яких пацієнтів прийматимуть

Нагадаємо, для потреб медичного об’єднання Луцької громади придбають цифрову рентгенівську мамографічну систему.

Як ми писали, у Володимир-Волинському територіальному медичному об’єднанні планують провести капітальний ремонт відділення анестезіології та інтенсивної терапії з операційним блоком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus