USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Менеджмент треба міняти», – звільняється керівник Волинського коледжу культури і мистецтв

14 Квітня 2021 12:08
Депутати облради вважають, що менеджмент Волинського фахового коледжу культури і мистецтв імені І. Ф. Стравінського Волинської обласної ради треба міняти. Керівник заявив, що напише заяву на звільнення.

Про це стало відомо під час засідання майнової комісії облради 14 квітня.

Зокрема, члени комісії розглянули питання щодо обласного коледжу культури і мистецтв. Так, на розгляд комісії надійшла скарга з Громадської ради Волині про те, що в коледжі не дотримуються температурного режиму. Мовляв в аудиторіях дуже холодно: 12-15 градусів.

Тимчасово виконувач обов’язків директора Волинського фахового коледжу культури і мистецтв імені І. Ф. Стравінського Волинської обласної ради Василь Панасюк переконував: в закладі було холодно тоді, коли студенти не навчалися.

«Ми потрапили в той період, коли запровадили змішане і дистанційне навчання. Для того щоб не гріти стіни, ми змушені економити газ», - пояснив він.

Проте заступник керівника виконавчого апарату обласної ради - керуючий справами Волинської обласної ради Дмитро Дубняк запевняє: місяць тому депутати були з візитом в коледжі і побачили, що діти сидять в аудиторіях у верхньому одязі. Побачили й інші порушення.

«Протягом останнього року до нас ідуть скарги з боку батьків учнів, ми виїхали місяць тому, побачили, що діти всі сидять у верхньому одязі. Керівник розказує, що він економить. Ми не ставили питання про економію. Сума була передбачена, то на чому економлять? З вересня навчання продовжується і з того часу діти у верхньому одязі. Учні, які займаються ліпниною, перебувають в приміщенні без вікон і вентиляції. У коридорі – чорна стеля, як виявилося, це горіла проводка рік тому. Вони не змогли побілити стелю за рік. Наша позиція: цей керівник не відповідає займаній посаді. Треба замінити тимчасового виконувача обов’язків на молодших спеціалістів, більш активніших. На нашу думку треба міняти менеджмент цього закладу», - вважає посадовець.

Більш того, є скарга прокуратури на дії керівника щодо закупівлі газу, яка вимагає притягнути до відповідальності керівника.

Депутат Юрій Харченко, який був під час дня депутата в коледжі, зауважив: таке враження, що в цьому закладі зупинився час.

«Внутрішні двори, коридори – у жахливому стані. Один світлий момент – вихованці які там є», - вважає депутат.

Натомість Василь Панасюк, який, до слова, очолює коледж уже 22 роки, переконував: усі проблеми закладу – через недостатнє фінансування. Їм саме вдалося замінити стару проводку, а в канікулярний період готуються побілити стелю.

Однак члени комісії переконані: керівництво треба змінювати. Сам же Василь Панасюк заявив: уже готовий написати заяву на звільнення.

Зрештою, члени комісії вирішили рекомендувати профільній комісії облради розглянути питання доцільності перебування Василя Панасюка на посаді т.в.о. керівника коледжу.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
лучани Показати IP 14 Квітня 2021 12:21
хтось рветься на посаду.
111 Показати IP 14 Квітня 2021 12:50
Діти вчитися хочуть,є дуже талановиті Грати не можуть,інструменти замерзають,розетки випадають... Зробіть просто людські умови
Я Показати IP 14 Квітня 2021 12:59
Правильно. Ще мало. Треба ще коледж віджать
Волинянин Показати IP 15 Квітня 2021 19:07
Ну нарешті! Умові як в хліві..
Справедливість Показати IP 17 Квітня 2021 13:22
Ну нарешті.... Скільки вже можна займати чиєсь місце? Коледж перетворюється й справді на хлів!!!!!!!! Соромно за це!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus