USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.94

Мер Харкова Кернес знаходиться в комі через коронавірус, міськрада спростовує

14 Вересня 2020 18:15
Мер Харкова Геннадій Кернес доставлений в лікарню з двостороннім запаленням легенів, у нього вкрай складна форма коронавірусу, повідомляє ZN.UA з посиланням на джерела в Офісі президента.

Джерела в ОПУ та Харківській мерії повідомили, що Кернес знаходиться в комі, однак, чи ця кома штучна або наслідок тяжкості захворювання, джерела не повідомили.

Останній раз Кернеса бачили на публіці 23 серпня – на день міста.

Джерела повідомили, що він захворів в перших числах вересня. У лікарню потрапив минулого тижня.

Нагадаємо, що інформація про те, що у Кернеса коронавірус, з’явилися ще на початку вересня. Тоді його пресслужба спростувала, що у нього підтверджений COVID-19.

14 вересня директор Департаменту інформації та зв’язків з громадськістю міськради Юрій Сидоренко заявив, що обов’язки Кернеса наразі виконує секретар Харківської міськради Олександр Новак. Він відмовився відповідати, чи госпіталізований Кернес і який в нього діагноз, пославшись на нерозголошення медичної таємниці.

Перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов спростував публікації в ЗМІ про те, що мер Геннадій Кернес перебуває в комі.

Про це Терехов сказав по телефону у коментарі кореспонденту Укрінформу.

«20 хвилин тому я з ним спілкувався. Ніякої коми немає. Людина проходить лікування. Діагноз – це сформулювати можуть лікарі», – сказав Терехов.

Він також наголосив, що поширення інформації про критичний стан здоров’я – це блюзнірство. «Це не вкладається в морально-етичні норми. Тому заспокойте людей. Я розумію – вибори», – зазначив віцемер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 14 Вересня 2020 21:43
І коли...окочуриться?
777 Показати IP 15 Вересня 2020 11:07
Здоровья.Гена.Прорвемся.
Анонім до 777 Показати IP 15 Вересня 2020 21:19
тьфу на тебе мафіозя

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus