USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Мер Луцька анонсував кадрові рішення в міськраді

13 Лютого 2023 10:09
Найближчим часом у Луцькій міській раді, зокрема в управліннях і департаментах, можливі кадрові зміни.

Про це під час наради 13 лютого інформував Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Він звернув увагу, що невдовзі минає 2,5 року, відколи міська рада працює в новій каденції. Мер пригадав, що свого часу, близько двох років тому, було проведено аналіз належності роботи департаментів, управлінь і відділів, відповідно до результатів якого було прийнято окремі кадрові рішення.

«Зараз ми будемо проводити аналіз роботи департаментів, управлінь, відділів, їх структурних підрозділів на предмет ефективності і прийматимемо відповідні кадрові рішення. Хочу звернути увагу, що важливий напрямок нашої діяльності – робота у приєднаних громадах. Тому прошу посилити роботу в цьому напрямку. Я вважаю, що вашій роботі у приєднаних громадах, Юрію Володимировичу (секретар Луцької міської ради Юрій Безпятко, – ВН), не вистачає ефективності, ґрунтовного підходу. Ваша робота є недостатньою. Я запитую старост, коли Ви проводили з ними нараду, а вони не можуть відповісти», – сказав Ігор Поліщук.

Мер наголосив, що цікавився у старост приєднаних громад, коли Юрій Безпятко востаннє приїздив до них, а ті не можуть пригадати. Отож йому потрібно посилити роботу у населених пунктах, оскільки, за словами міського голови, люди там чекають на підтримку міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Тарас Показати IP 13 Лютого 2023 11:23
Ніхера не робив, а зарплати з преміями отримував. Зараз другого призначать роботягу.
Лучанин Показати IP 13 Лютого 2023 11:23
Звісно, замість того щоб працювати над розвитком громади і займатись безпосередньо своєю роботою то він по штатах іздить!!!
Сарк Показати IP 13 Лютого 2023 14:22
Доречі він секретар чи представник громади ??? Нових вам реформ рідненькі .....
А може Показати IP 13 Лютого 2023 16:21
на посади у виконком потрібно призначати за конкурсом перед незалежними від влади та зацікавлених комісіями, а не про так
Вчителька Показати IP 13 Лютого 2023 20:21
Скоротіть департамент освіти, в них основний вид роботи - придумати щось, щоб вчителі робили, а собі галочку поставити, та ще папірчики міністерські передавати. І економія буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus